Администратор
За 07.10.2009 г. ме устройва като дата, очаквам още записвания за тогава.
Да поясня, че по машрута София - Стара Загора - София има подсигурен билет обр. 925, с който освен приносителя Николай Ангелов Николов ще пътува още едно лице - билета е за 2/два/ пътника.
Да се надяваме, че Ники ще си стикова графика овреме и на 7-ми ще е на линия за проекта.
Да поясня, че по машрута София - Стара Загора - София има подсигурен билет обр. 925, с който освен приносителя Николай Ангелов Николов ще пътува още едно лице - билета е за 2/два/ пътника.
Да се надяваме, че Ники ще си стикова графика овреме и на 7-ми ще е на линия за проекта.
64.19

Така, неостана време проекта наближава, на 7-ми в колко часа и къде ще се чакаме аз ще съм с 4641. В 11:50 ще съм на Стара Загора. За жалост не мога да се възползвам от безплатния билет, но нищо поне си имам 50% намаление.

Администратор

Предполагам няма да има проблем утре да доведа едно момче с мене.

Администратор

Администратор

Администратор
Вчера се състоя втората част от проекта по проследяване развитието на възстановителните работи на локомотив 60 003-1. В хода на проекта, научихме, че локомотива онзи ден е излизал на проби за лицензиране, но е гръмнал високоволтовия въвод, поради което пробите са отложени. Освен това, някои от въздушните резервоари са с изтекъл 40 годишевн срок, поради което сега се търсят други такива, за да бъдат заменени и локомотива да може да премине лицензиране. Главния въздушен резервоар още в хода на възстановяването е заменен с такъв от 55-та серия.
В проекта се включиха цитираните по - горе лица и са направени общо над 200 снимки на локомотива. След обработката им, същите ще бъдат качени във форума.
Форум "Локомотиви" благодари за оказаното съдействие на:
1. БДЖ - ЕАД, отдел "ВСОД"
2. "БДЖ - Пътнически превози" ЕООД
3. Инж. Петко Коев - Зам. директор по експлоатация в лок. депо Стара Загора;
4. Колектива на Лок. депо Стара Загора, участвал в подготвителните работи за заснемането на локомотива;
В проекта се включиха цитираните по - горе лица и са направени общо над 200 снимки на локомотива. След обработката им, същите ще бъдат качени във форума.
Форум "Локомотиви" благодари за оказаното съдействие на:
1. БДЖ - ЕАД, отдел "ВСОД"
2. "БДЖ - Пътнически превози" ЕООД
3. Инж. Петко Коев - Зам. директор по експлоатация в лок. депо Стара Загора;
4. Колектива на Лок. депо Стара Загора, участвал в подготвителните работи за заснемането на локомотива;
64.19

Ето линк към моите снимки направени вчера. В албума доста голямо място е отредено и на 60 003.
http://labros.snimka.bg/other/stara-zag ... 1.15296701
http://labros.snimka.bg/other/stara-zag ... 1.15296701

Акредитиран фотограф

Ограомни благодарности, към директора и зам. директора на лок. депо Стара Загора; на началник гара Стара Загора и не на последно мясти на Ръководителя на групата: Администратора Марио.

Мда. Сигурно при пробата я е отнесъл на някоя ставка или паяк.44.123 написа:Добра работа сте свършили гледам, че и каретката му липсва на локомотива наред изборените повреди при пробата.

Администратор
Търси се решение на описаните проблеми с въздушните резервоари и гръмналия ВВ изолатор. След като се отстранят описаните проблеми, лицензионна комисия от НИИТ-ООД ще извърши лицензионните проби на локомотива, след което при успешното им преминаване, последният ще получи лиценз за движение по Националната жп мрежа.
64.19
Информация
Модератори