Администратор

Глобален модератор
Еми кой на панайр, кой на Искъра..., аз утре ще съм там, пък на Вас ,приятно гледане!. 

В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603

Администратор
Мерси, Федя!choveka_vlak написа:Еми кой на панайр, кой на Искъра..., аз утре ще съм там, пък на Вас ,приятно гледане!.
Няма да изпуснеш нищо - снимки ще има достатъчно. Форумния отряд ще се постарае за това.
64.19

Посещението на Есенния технически панаир в Пловдив мина повече от успешно.Запознахме се с много интелигентни и разбрани хора в лицето на форумеца Florian и неговите колеги от "Експрес сервиз" ООД - Русе.Като цяло впечатленията от самия панаир са негативни - с пъти е спаднал броят на фирмите , които предлагат артикули и от 3060 през миналия септември , сега те са 1522 - почти наполовина.Фотосесия на локомотивчето MDD 3 - 04:
външен вид:
снимка 1;
снимка 2;
снимка 3.
- табелка;
- данни за машината;
- тромбите;
- машинката отпред;
- и "отвътре".
пулта:
- снимка 1;
- снимка 2.
За спомен с Florian и неговата колежка.
Labros в ролята на машинист с уговорката , че понякога "лозето иска и молитва" от свещенник.
Ще помоля Марио да пусне два много интересни клипа , които заснехме в кабината , където той обяснява вещо техническа материя.
външен вид:
снимка 1;
снимка 2;
снимка 3.
- табелка;
- данни за машината;
- тромбите;
- машинката отпред;
- и "отвътре".
пулта:
- снимка 1;
- снимка 2.
За спомен с Florian и неговата колежка.
Labros в ролята на машинист с уговорката , че понякога "лозето иска и молитва" от свещенник.

Ще помоля Марио да пусне два много интересни клипа , които заснехме в кабината , където той обяснява вещо техническа материя.
Последно промяна от VESO на Сря Сеп 30, 2009 6:39 pm, променено общо 1 път.
Като цяло обходих самия панаир и останах твърде разочарован - от дузините изложени джипове , които съм наблюдавал , сега имаше не повече от 4 - 5 вида , от коли - не повече от 10 марки. На едно място бяха изложени трактори (само 5 бройки за целия панаир , което е сериозен спад , предишни години съм наблюдавал поне 6-7 различни фирми , всяка с минимум 5 трактора , а сега фирмите не бяха повече от две) , няколко крана , на едно място попаднах на 3 автобуса ISUZU , снимка на един от тях.Една от най - дългите алеи свършваше с фирма , която предлага светлинни таймери за светофари по кръстовища и друга с няколко ремаркета.Изненадващо за мен от изложението отсъстваха фирми , които предлагат яхти и предишни години масово хората се трупаха и дивяха на "удоволствията за богати".
Чешки вариант за градски автобус - снимка отвън , волана , друга на интериора и трета на двигателя.
Тролейбус , произведен в Унгария:
- челно;
- външен вид;
- интериор.
С Labros посетихме няколко палати , може да се отбележи участие на турски фирми , предлагащи машини за хляб , металорежещи инструменти , дискове за рязане на метал и дърво , както и незначителен брой артикули на Huskqvarna.С няколко думи - много беден избор и изключително малко представителства на фирми на тазгодишния панаир.
Чешки вариант за градски автобус - снимка отвън , волана , друга на интериора и трета на двигателя.
Тролейбус , произведен в Унгария:
- челно;
- външен вид;
- интериор.
С Labros посетихме няколко палати , може да се отбележи участие на турски фирми , предлагащи машини за хляб , металорежещи инструменти , дискове за рязане на метал и дърво , както и незначителен брой артикули на Huskqvarna.С няколко думи - много беден избор и изключително малко представителства на фирми на тазгодишния панаир.
На панаира беше хубаво прекарване но наистина имаше малко изложени машини беше доста оскъдно до някъде преди години кото ходих имаше огромни машини багери и самосвал със доста вношителни размери за откритите мини имаше и товарни вагони изложени. Сега почти ништо нямаше,
но поне да се иде ей така на зяй пазар да разгледаш да пиеш някоя друга бира, а Сервис Експрес с тази летяща машина, която тази година си е загубила релсите някъде не беше нещто, което не сме виждали до сега, но да иде човек да научи нещо и да се разнообрази малко.

но поне да се иде ей така на зяй пазар да разгледаш да пиеш някоя друга бира, а Сервис Експрес с тази летяща машина, която тази година си е загубила релсите някъде не беше нещто, което не сме виждали до сега, но да иде човек да научи нещо и да се разнообрази малко.

Информация
Модератори