Обратна връзка:
Марио, това е снимка на последния локомотив. Разликата от косовските ни локомотиви и метрополитенския е, че този път окачванео е съвсем ново и разработено от нас - такова мисля че няма още в БГ. Спирачките и управлението им са италиано-македонски.

Колкото до пултовете - съвсем различни от досегашните ни са - доста променени. Ти като специалист по темата ще оцениш. Може да ги видиш в Русе или в Пловдив от 28 до 03. След това в Плевен....

Изображение
Изображение
Обратна връзка:

Мнение от Florian »

П.П. Кажи на Деянов да ви купи едно такова за из депото - сериозно.
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Florian написа:П.П. Кажи на Деянов да ви купи едно такова за из депото - сериозно.
Качи и снимки на пултовете за управление, но по - детайлни. И ако не е проблем малко технически данни.
64.19
Обратна връзка:

Мнение от Florian »

Още не са за снимка - сега са поизцапани от пробите, които правим (машинистите на бдж виждат пробите на Чифлика). Като изчистим всичко за панаира - тогава.

А техническите данни може би ги знаеш:

- 260kW
- 13t./axle
- ХДП с 4 предавки - automatic
- Въздух - 2000л./мин. - 2 хидростатични компресора
- в кабината нищо интересно + климатик и бордови компютър (като косовските локомотиви). Осветлението на пултовете ти е познато :)
Администратор
Администратор

Браво, ще видим на живо това, може да посетя базата, така или иначе има интересна машина там.

Що се касае до този на метрото, неговите пултове са ми интересни да се покажат.
64.19

Мнение от TAURI »

оооо покрай кризата се бях размислил да ли мърдате, ама явно не само мърдате, но и творите. Браво изглежда чудесно. :P
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

На есенния панаир в Пловдив какво локомотивче ще видим?
Администратор
Администратор

TAURI написа:оооо покрай кризата се бях размислил да ли мърдате, ама явно не само мърдате, но и творите. Браво изглежда чудесно. :P
Творят колегите и то усилено.

На Панаира ще има екземпляр от най - новото им производство. Съвършенството на съвършенното 8)
64.19

Мнение от Labros »

На камион ли ще го докарат? Щото нали демонтираха клона към Панаирното градче...
Глобален модератор
Глобален модератор
Да , да , ... :wink: :lol:
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

И предишния път с камион го караха. Предполагам излиза много по-лесно и евтино отколкото да се търкаля три дена с локомотивен влак, за който главоболията са поне 1-2 седмици предварително.
Акредитиран фотограф
Акредитиран фотограф

Мнение от 44.123 »

Labros написа:Щото нали демонтираха клона към Панаирното градче...
Срамота... бива ли такова нещо колко други без действащи клонове има а те точно този за панаира демотирали просто думи нямам. :evil: :evil: :evil:

Мнение от assen5 »

Линиите вътре в панаира и тях ли са ги извадили?
Логично е при положение, че са демонтирали клона. А всъщоност така ли е? Защото бях чел, че само са го асфалтирали където се пресича с булеварда. Кое как е точно?
Администратор
Администратор

assen5 написа:Линиите вътре в панаира и тях ли са ги извадили?
Логично е при положение, че са демонтирали клона. А всъщоност така ли е? Защото бях чел, че само са го асфалтирали където се пресича с булеварда. Кое как е точно?
Линия няма вече. Локомотива се докарва с автомобилен транспорт, разтоварва се върху релсово звено, след което по обратния ред си заминава за Русе или по - точно за "Холсим".

Локомотива, който ще представят тази година е най - новият им и усъвършенстван, с редица модерни решения.
64.19
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

В "Holcim" е червената машинка , която я виждам , когато преминавам през Бели Извор.Не знам дали идва към гарата , понеже там стои една 55-00-ца на БДЖ , която композира товарните вагони , идващи от завода.В метрото има още едно локомотивче , в Косово друго.А къде се намира в момента машината , която беше в "Каолин"? И тя ли е в "Holcim"?
Публикувай отговор

Обратно към “Маневрени дизелови локомотиви | Shunting diesel locomotives”

Информация