Администратор

Защо не? Нещо лошо да правим? Данеби да обираме части от локомотиви, гарирани в депа, а?красимир написа:Абе вие тука учебниците ли ще преписвате?!

Който не му се чете да си намери други теми, а не да става както с предишната ми тема за инструкциите на лок и пом. машинисти в БДЖ отпреди 2000 г. веднага да се трие щото някой така е решил.

Аз съм поел тази инициатива тъй като не съм единственият начинаещ, което тепърва учи устройството на локомотивите отвътре, тъй, че ще помоля да успокоите топката малко, вместо да се нахвърляте мислейки си и тупайки се в гърдите: "Аз съм най-великия машинист и имам сумати километри за 30 години в железницата". Е хубаво има, ама защо се прави от мухата слон не мога да разбера аз... Айде да спрем, пък като му дойде времето след години ще спорим по веригите.

Това е форум за локомотивите и всякаква информация не е излишна тъй като "даром" няма да ти падне от небето.

То затова и сега масово учениците не си купуват учебници.Иди виж какво е в 7-ми и 8-ми клас.За гимназиите пък да не говорим , там даже не знаят как изглежда един учебник.Но за това , което пише в него ще ти посочат минимум 2 сайта с информация.На въпрос защо вече 2-ра година не си купува нито един учебник , една деветокласничка ми отговори: "Да не съм луда! Сядам у нас на компютъра и за половин - един час намирам това , което ми трябва".
Ето няколко мои непрофесионални опита за такова нещо (хем схема хем снимка с кратко описание ):
--верига на спирачно-аварийните превключватели след вкл.на АБ:
схема 1 (реж.В)
--след като заемат съответното положение ел.ключалки на реверсивните ръкохватки ще получат захранване по дадената веригата (тук съм дал и веригата на сигн.лампа 0-ва позиция):
схема 2
--след отключване на ръкохватките можем да изберем посока на движение:
схема 3
--верига на реле 396(контрол 0-ва позиция)
схема 4
останалите все още не съм ги довършил но когато това стане ще ги пусна тук или изпратя на който иска по ел.поща за да не товарим форума.
--верига на спирачно-аварийните превключватели след вкл.на АБ:
схема 1 (реж.В)
--след като заемат съответното положение ел.ключалки на реверсивните ръкохватки ще получат захранване по дадената веригата (тук съм дал и веригата на сигн.лампа 0-ва позиция):
схема 2
--след отключване на ръкохватките можем да изберем посока на движение:
схема 3
--верига на реле 396(контрол 0-ва позиция)
схема 4
останалите все още не съм ги довършил но когато това стане ще ги пусна тук или изпратя на който иска по ел.поща за да не товарим форума.

Информация
Модератори