Администратор
Това е било по време на ремонта по 20-та линия. Със "Жигули" - то май набутват подбивната машина, която след това на собствен ход тръгва да подбива нодолу към Подуяне.NiGhtPiSH написа:Засичал съм Софийско Жигули в коловоза посока Център някъде 2002-2003 година на зала УниверсиадаМашинистите бяха скочили да пият кафенце.
Влак по улиците на София можеше да се види тази зима, когато в разгара на газовата криза караха мазут за ТЕЦ-а в Красна Поляна. Тогаз на сергиите около Ресторант "Вагона" и на интернетаджиите, имали неблагоразумието да закрият габарита със съоръженията и кабеляка си им се стъжни. Интернетаджиите неколкократно опъвали кабела след влака, който на следващото минаване отново го събарял. Накрая жертва на тъпотията им падна и една пълна с инструменти кутия, след което си пуснали кабела отдолу.
Информация: Емил Стрезов
64.19
Подбивната машина се движи на самоход. Не и трябва жигули да я вкарва.
Последно промяна от bdz46 на Вто Авг 25, 2009 8:51 pm, променено общо 2 пъти.

Администратор

Администратор
Аз разбрах и за подбивна. Както и да е. Въпроса е какво е дирило "Жигули"-то там?bdz46 написа:А пък надолу нито сама, нито с жугули може да продължи.
Свидетелите са виждали жигулито, за подбивна машина никой не казва.
Що се касе до подбивната, тя не може да се впише в кривата на Румънското посолство.
64.19

Администратор
Писах си с мой колега ,работил в Трасстрой ,ето
има въпрос-от Трансстрой когато си работил,влизал ли си на трамвайната линия от г.Искър към зала Универсиада
[08:19:16] с 55
[08:25:16]Има там по Дружба една трамвайна линия, която гние в тревата - ние сме я полагали
[08:25:39] Влизахме от гара Искър
[08:25:58] а към Подуяне докъде е влизала машината
[08:28:05] През гара Искър, там направихме и трамвайно депо, после по широкия трамвай, Ситняково - Подуяне
[08:28:33] имаш ли снимки случайно
[08:28:40] Не
[08:28:49] ок
[08:28:57] Тогава това не беше на мода
[08:29:46] знам ,ама питам
От тук се вижда ,че са стигали до Подуяне ,целта е била да докарват звената и баластрата за трасето.
има въпрос-от Трансстрой когато си работил,влизал ли си на трамвайната линия от г.Искър към зала Универсиада
[08:19:16] с 55
[08:25:16]Има там по Дружба една трамвайна линия, която гние в тревата - ние сме я полагали
[08:25:39] Влизахме от гара Искър
[08:25:58] а към Подуяне докъде е влизала машината
[08:28:05] През гара Искър, там направихме и трамвайно депо, после по широкия трамвай, Ситняково - Подуяне
[08:28:33] имаш ли снимки случайно
[08:28:40] Не
[08:28:49] ок
[08:28:57] Тогава това не беше на мода
[08:29:46] знам ,ама питам
От тук се вижда ,че са стигали до Подуяне ,целта е била да докарват звената и баластрата за трасето.

Администратор
Информация
Модератори