Обратна връзка:
Търся за запис български филм "Случаят Пенлеве",почти всеки петък от 1969 до 1972 г. в ПЖИ ни го прожектираха,винаги се смеехме и така си остана в спомените ни на мен и съвипусниците ми:

през първата световна война е действието,в армията на фронта и с офицер който има два петела и ординарец и готвач който да ги хранят ,но войниците решиха да ги изядат и т.н.
Така аз си го спомням ,ако има разлика ,моля за извинение.

По старите които са били в близките години на служба там съм сигурен ,че си го спомнят.
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

По темата намерих това:

Платено гледане през Nettera TV, с SMS се плаща абонамента:
http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=1036&bm=3

Надявам се да съм ти помогнал с това, в торент сайтовете и другите портали за споделяне не намерих нищо по темата.
64.19
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Действително и аз не не намерих никъде нищо.Този филм сякаш изобщо не е съществувал.
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

VESO написа:Действително и аз не не намерих никъде нищо.Този филм сякаш изобщо не е съществувал.
Филма го имаше в закрит вече торент, в сегашните не е качен. Неттера го предлага за гледане срещу SMS 2,50 лева. ДАно колегата успее да го свали някак от сайта докато го гледа.

Ако някой може да направи този "хакерски" акт, нека помогнем на колегата shotik и да му свалим филма.
64.19
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Мисля , че NikolaVS е спец по такива неша , допитай се до него на Л.С. и му обясни за какво става дума.Надявам се да помогне.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Ей аман от обирджии... за всичко искат пари... и в data.bg е така... уж свободната българска зона, а какво? Сега трябва ако не ти се дават 2,40 лв да чакаш 45" за всеки свален файл... българска работа. :evil:

Мнение от Gelev »

Не съм сигурен дали от гореспоменатия сайт става, но от повечето може да се свалят видео файлове с подходяща програма.
Другия начин е, като се "снима" от екрана филма. И за това има предвидени програми, които директно заснемат от екрана и записват на твърдия диск. :idea:

Мнение от veselintodorov »

Сещам се за един филм но незнам кой е и как се казва гледал съм го като малък темата е за двама които се гонят с парни локомотиви на единя от зад има вагони с оръдие и стрелят по този от пред филма е чернобял и е даста стар :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Нещата от живота | Matters of Life”

Информация