има и предложения за бар вагони или бюфети да се включват в международни влакове.това би било добре когато се завърши 2ри дунав мост.

Бюфета на 3601/2 рядко съм го виждал изцяло празен, за разлика от бюфетите на 2610/1 предлага скара и пържени картофи ( пътувал съм само веднъж с тях и нямаше топла кухня), в цените няма особенна разлика, незнамкакво е състоянието на самия вагон, но разликата във возията с останалите вагони от влака (63 и 97 серии е осезаема.....pavkata_zaraboy86 написа:Много е вероятно да си прав, Красене, тъй като съм си купувал разни работи от бюфетите и на БВ и на УБВ и забелязах, че цените са почти еднакви [вече зависи до конкретния договор и конкретната фирма, която спечели търга за предлагането на тези услуги (ако изобщо има такъв...а дано не е такаKRAKOMOBILA написа:Според мен (може и да греша), наема не е по категория на влак, а по изминати километри, или време на наема.![]()
]. По-любопитното в случая е, че бюфетът на "Чайката" 3601 и двата пъти, когато съм пътувал беше изцяло празен, докато бюфетите на 2611 и 2610 обикновено се пукат по шевовете!
![]()
Последно промяна от Nikss на Пон Апр 25, 2011 2:41 pm, променено общо 1 път.