Обратна връзка:

Мнение от Maikal »

Здравейте!
Ето ме и мен:

http://a907.ac-images.myspacecdn.com/im ... 7fbb62.jpg
2-ра снимка :)

Малко информация за мен:
Казвам се Михаил А. Владимиров. Роден съм на 31.05.1989г. във Велико Търново, където живея и до днес. 12ти клас съм и обичам да се занимавам с компютри и нещата свързани с тях ;)

Мнение от 43.309 »

След забележка от колегата съфорумец choveka vlak,ще се представя:
Казвам се Ивайло Стоянов,от гр.Костенец.Средното си образование съм завършил в ЕГ "Бертолт Брехт" Пазарджик с профил Френски/Английски.В момента уча в СУ "Св.Климент Охридски" специалност Френска филология.
Интереси:всякакви особено ТПС,музика и др.
ivailosto@abv.bg
Обратна връзка:
за мен на кратко

Мнение от Caka1ueB »

Здравейте, първо да изкажа поздравления за хората, които са създали и поддържат този форум.
За себе си какво да кажа, казвам се Станимир Атанасов от Велико Търново на 23 години съм към 2008г. :) след няколко месеца ми предстои дипломиране на двете Висши, които карах - едното икономика, а второто футболен мениджмънт. Не мога да се определя като професионалист, каквито явно сте вие, но се определям като фен на влаковете и БДЖ в частност, може би защото баща ми работеше в транспортна полиция до пенсионирането си преди няколко години. Ако пропускам нещо, което ви интересува пишете ми..
mail няма да слагам, защото има едни интернет роботи които сканират форуми и сайтове и вземат майлите и започват да пращат досани писма.
Блатодаря за вниманието! :D

Мнение от begemot »

Иван Николов, пенсионер, започнах работа на парни машини, но повечето от кариерата ми мина на дизел серия 04 и малко имам стаж и на Фау 52-ра серия, много добро форумче.
Поздрави на всички
Акредитиран фотограф
Акредитиран фотограф

Мнение от 44.123 »

След забележка от нашия съфорумец choveka vlak се представям.
Здравейте много ми е приятно да се запозанаем казвам се Иван Руменов Панайотов на 18г. от Русе ученик и след две седмици имам абитиориенски бал от ПГ по Транспорт специалност: помощник локомотивен машинист (от бившата ПГ по Железопътен Транспорт - Русе) и след 13 клас(понеже в Русе няма да се свормира аз ще уча в ПГ по ЖПТранспорт гр. Горна Оряховица) ставам помощник локомотивен машинист.Много голям любител съм на българските железници и този форум мнаго ми допадна и силно се надявам това да ми е бъдещата работа.
Акредитиран фотограф
Акредитиран фотограф

Мнение от 44.123 »

Да попитам имали някой в форума, които учи в ПГ по ЖПТранспорт гр.Горна Оряховица и да между 9 и 12 клас. И ако има да ми каже, защото аз ще се записвам за 13 клас през учебната 2008/2009 там ще ми бъде приятно да се запознаем.
здравеите

Мнение от 45 149 »

Добър ден аз се казвам Дениc днес се регнах на 13 години съм хобито ми е да играя на игри с влакове а и понякога и да се возя на тях.Чакам с нетарпение да почна 8 клас и да го приклуча за да кандидатствам в Никола Корчев.Мечтата ми е да съм Машинист като другите в тази работа се иска много труд.А и живея в едно Сeлце на име Владая нямаме кои знае колко голяма гара ама това ми стига за сега.Това е за мене

Tel:0898925123

Мнение от stoqn_bdz »

Здравейте всички почитатели на железниците.Казвам се Стоян Златков Златев и съм от Пловдив (Квартал Тракия).Роден съм 06.11.1990 година в Пловдив.За сега съм новак в този сайт.Уникален любител на влакове и всичко свързано с бдж (всеки ден съм на гара Тракия).Освен тази ми страст си падам по коли мотори и направо казано по техниката.Уча в СОУ "Христо Г. Данов" - Гимназия до панаира.Бих искал да контактувам с вас тъй като се осеща че сте навътре в материята.Браво на администратора и мойте поздравления че е направил този разкошен сайт!Интересното ,е ,че пиша това писмо под звуците на свирката на локомотив "Шкода" който минава през гарата до нас :D :lol: .Ето как можете да контактувате с мен:

Поща: stoqn_bdz@abv.bg

Това беше от мен.

Стоян Златев

Мнение от марковІ »

Здравейте, казвам се Георги Недев Марков. :D Роден съм в гр. Попово през 1958г. Завърших ПЖИ " Т. Каблешков" през 1980г ВИПУСК 55. Специалност " Дизелови локомотиви", работил съм в Депо Горна Оряховица от 1980г до 1987г,през 1987г съм изкарал курс преквалификация за електровози в София. През 1987 се прехвърлих в Депо Бургас , след като се ожених. През 1988г напуснах БДЖ , не исках ,но обстоятелствата налагаха. През годините се мъчих да се върна , но без резултат . След пуснати молби в депо Бс и депо ГО :?: . В момента работя в строителството в района на Слънчев бряг ,Бургас ,Созопол и др. Имам фирма за ел-услуги с която оцелявам за сега. Вече научих ,че във форума има и други от ВИПУСК 55. :)
Re: Кой кой е?

Мнение от rexkos »

Добре дошъл във форума! :)
07.069 S написа:За мен:
повечето ми съученици ме мислят че не съм в ред,щото толкова се занимавам според тях с глупости - а за мен снимането на автобуси,тролейбуси и влакове не е глупост.. :wink:
За тях е глупост, понеже си нямат хал хабер от влакове. Да не ти пука, тъй като те по този начин сами се излагат. :D
Обратна връзка:

Мнение от ProFoRManCe »

Здравейте :wink: Току виждам тази тема а отдавна съм в този форум а не съм се издал кой съм :lol: :D Та казвам се Илиян Димитров Попов роден и живущ в град Сливен на почти 15 години на 15 септември ще навърша 15 което много ме радва :wink: Хобито ми в свободното време е да ходя да снимам влакове,научавам и набавям информация за всичко ставащо в БДЖ ! Обичам много да правя снимки както казах и подаръка за Рождения ми ден е Фотоапаратче да си снимам на воля :wink: ( много се отклоних от темата :lol: ) Обичам също да играя футбол спорувах до преди 1 месец но се отказах защото претърпях една лоша кунтузия и т.н :( Завършил съм 8 клас в Спортно Училище " Димитър Рохов " като имах надежди за спортист :wink: Сега уча в Електротехникум!Мисля след 12 клас да се пробвам да уча за машинист обичам я просто тази професия :) Много уважавам форума ви и най-вече вас защото всеки ден от по - вишите ( демек вие ) набавям голяма информация която ще ми е полезна за напред за което много благодаря !Моля ако греша понякога да бъда извинен,защото едва сега навлизам в БДЖ света ;) Благодаря ви много за разбирането те тава съм аз :lol: Снимки съм постнал в друга тема ;)Можете да се свържете с мен по този начин :

Email : proformance931@gmail.com

Поздрави,
Илиян Попов :wink:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от amon »

Ето ме и мен.
Казвам се Светослав Дешев, на 21г. Роден съм в Троян, завършил съм техникум по механоелектротехника-спец. Автомобили и кари, в момента уча в ТУ-София-спец.Транспортна техника и технологии.
Работя в депо Подуене - ел.монтьор.
ОП ''Среден ремонт електровози'' - Подуене
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

amon написа:Ето ме и мен.
Казвам се Светослав Дешев, на 21г. Роден съм в Троян, завършил съм техникум по механоелектротехника-спец. Автомобили и кари, в момента уча в ТУ-София-спец.Транспортна техника и технологии.
Работя в депо Подуене - ел.монтьор.
Ето го amon, голям фен на спирачките е :lol: :
Изображение
64.19

Мнение от kirilp_milev »

здравейте
казвам се кирил петров милев и съм на 41г.
от 10г живей в софия, но иначе съм от пазарджик
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Здравейте, казвам се Николай Колев от Габрово съм, предполагам съм единствен във форума от Габрово. Рожденна дата 12 април 1989г. Завършил съм в Габрово като Ел. техник, в момента уча за ел. инжинет в ТУ Габрово. Най-много съм пътувал по 4 и 42 линия, до Царева Ливада, Велико Търново, Полски Тръмбеш, веднъж до Русе, 2 пъти до Бургас. Хобитата са ми снимане на градски транспорт: автобуси и тролейбуси, и снимане на железниците.
Контакти:
e-mail: saruman_1989@yahoo.com
Публикувай отговор

Обратно към “Политика на форума | Policy of the Forum”

Информация