Не питай там какви танци играят вагоните на "Сл.бряг".rexkos написа: За усещането на по-висок адреналин "препоръчвам" междугарието Стара Загора - Калояновец.
Администратор
Днеска пътувах със 8601, паднах се във "-С" вагона (май първия опит за инвалиден вагон на базата на 63ка), навсякъде при над 100 имаше отвратителни вибрации, дори и след Зимница!VESO написа:Не питай там какви танци играят вагоните на "Сл.бряг".rexkos написа: За усещането на по-висок адреналин "препоръчвам" междугарието Стара Загора - Калояновец.
Администратор
Администратор
Обратна връзка:
Същото донякъде може да се каже и за серия 47 - пътувал съм от Пловдив до Варна с нощния 8637 и въпреки минусовите температури навън , в купето беше приятно.Същото не мога да кажа за серия 50 - при едно мое пътуване с 2612 през зимата , отоплението ту се включваше , то спираше и докато стигнем до София , успя да ми протече дори и носа.Серия 63 , въпреки че са климатизирани , не могат да се похвалят особено през зимата.
Едни от най - стабилните отопления , на които съм случвал имат и теснопътните вагони.
Едни от най - стабилните отопления , на които съм случвал имат и теснопътните вагони.
Тук вече зависи на какви вагони се попадне... аз съм попадал на такава 47-ца в състава на 2636,че се налагаше на всеки 5 мин да се излиза от купето,та да се охладя... просто не се търпеше... мой съученик,пътувал миналата зима с 2608 за Сф също каза,че едва изтраял до Сф... относно вибрациите на вагони серия 63 наскоро /21.09.2008 г./ пътувах за Сф с 2608 и при 120-125 km/h не се усещаха вибрации... обаче навръщане баба ми пътува в 4-ти вагон на БВ 2613 (вагона беше варненски серия 2974) и при над 120 km/h е имала усещането,че вагона без малко е щял да дерайлира... но пък не при всички 74-ки е така... аз например от русенските съм много доволен... там вибрации не се усещат... а иначе наистина отоплението на 74 е железно отвсякъде. 
Информация
Модератори