Изберете най – добрата рисунка на ЖП тематика

Общо гласове: 32
Mashinista със рисунка на Таурус Няма гласували
Railroader със рисунка на Accela (21) 66%
Nikola VS и Шкода 45 150 (2) 6%
lok45111 със изглед от кабината на локомотив 461 серия (9) 28%

Мнение от Labros »

Предложението е точно на място. В смисъл такъв, че от последния конкурс измина доста време и няма да е хич лошо да се направи нов.
Гост
Гост

Мнение от Гост »

Labros написа:Предложението е точно на място. В смисъл такъв, че от последния конкурс измина доста време и няма да е хич лошо да се направи нов.
Да,наистина не е зле за нещо ново. :)
Но както съм с две леви по рисуване...не ме пишете... :lol:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Ами то и аз в 9-ти клас (последната година , в която учихме рисуване) имах 6 , но......

Мнение от rexkos »

Винаги по рисуване съм имал оценка Отличен 6, въпреки че и Слаб 2 ми е много....
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Хайде,хайде...всеки е имал 6 по изобразително изкуство...не съм чувал на някой да са му писали 2...просто няма такъв човек...например сред моите съученици има такива,които цяла година дори материали не са си носили,а имат 6...коментарите са излишни.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Ами то по мое време даже съм виждал учебник по Изобразително изкуство едновременно за 7-ми и 8-ми клас.Както и да е , време е да готвите снимките , за целта е нужно да има поне 3-ма участници , иначе конкуренцията е немислима , а така не е интересно.
Гост
Гост

Мнение от Гост »

Абе,добре че си е photoshoр, щото сме го загазили всички...
:lol: :lol: :lol:
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

Nikss написа:Хайде,хайде...всеки е имал 6 по изобразително изкуство...не съм чувал на някой да са му писали 2...просто няма такъв човек..
Aбе 2 съм нямал, ама 4ка за годината съм имал.......
Обратна връзка:

Мнение от Ivan »

Оценка 4 съм имал и аз 8-) ,аама ела да видиш по трудово :twisted: :twisted: аа имахме една по селско стопаство ми писа 3 :shock:
Гост
Гост

Мнение от Гост »

Ivan написа:Оценка 4 съм имал и аз 8-) ,аама ела да видиш по трудово :twisted: :twisted: аа имахме една по селско стопаство ми писа 3 :shock:
Ааа..надали си бил от най-добрите земеделци.. :wink: , но всепак си има и гадни даскали... :?
Обратна връзка:

Мнение от Ivan »

Лъчо написа:
Ivan написа:Оценка 4 съм имал и аз 8-) ,аама ела да видиш по трудово :twisted: :twisted: аа имахме една по селско стопаство ми писа 3 :shock:
Ааа..надали си бил от най-добрите земеделци.. :wink: , но всепак си има и гадни даскали... :?
Земеделец не ,ама електрончик , нямам грешка :D :) 8)

Мнение от Labros »

Nikss написа:Хайде,хайде...всеки е имал 6 по изобразително изкуство...
Аз пък винаги съм имал 3. Нито повече, нито по-малко. Тромбето си беше винаги в мойта графа по рисуване... Иначе съм учил рисуване от 5 до 7 клас. :lol:
За сметка на това имах шестици по други предмети, по-важни от рисуването.
Обратна връзка:

Мнение от Ivan »

Вижте няма какво да се заблуждаваме с някакви керливи оценки, написани преди бол години в някакви тефтерчета,които нямат никаква стойност.Оценката за мен не е мерило, за това какви са възможностите на един човек, защото всяка оценка поставена от човек има доза субективност.Особено при свободно оценяване на дадена творба.Да не говорим, че сигурно 90% от учитeлите по изобразително изкуство са завършили, средно специално - изобр. изкуство, даже и толкова може да нямат някои (нищо лично спрямо никой)... Добрите резултати се постигат с малко талант и много тренировка с молива, като таланта е не толкова до рисуването колкото до цветовите тонове и т.н. Няма не можещи има не искащи и мързеливи хора. Всичко се постига с тренировка и желание.. :)
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация