Координатор УС
Аватар
Координатор УС
Здравейте , имам следното питане. Имам намерение да прекарам със семейството си 10 дни на мястото за отдих / Киселица.Радомир/, но трябва и да ходя на работа /пл. Македония,София/ та избраните от мен варианти са 2/не без помощта на сайта на БДЖ/:
1.Сутрин 60211/ Копаница- Радомир/ 5620 / Радомир- София /
Вечер 5623 / София - Перник/ и 60215 / Перник - Копаница/
2. Сутрин с колата до Радомир от там 5620 до София и връщане с 6625 пак до там /притесняваме ,че колата като седи цял ден на гарата в Радомир ще я обезкостят/, Кои вариант ви се вижда по -удачен?
Друго питане е в сайта на БДЖ има посочена цена за 5 дневна карта 18,20 и за двата варианта това е цената в едната посока или в двете ,ако е в едната има ли вариант за карта и в двете посоки ?
И последно запазено място за БВ за всяко пътуване ли трябва да си взимам?
Много благодаря на всички отзовали се! :) и приятна събота и неделя!!!

Мнение от rexkos »

За БВ запазените места не са задължителни. Купуваш си билета и сядаш където си поискаш, докато при УБВ резервацията вече е задължителна. :)
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Много благодаря Саше!
Съществен за мен е въпросът за картата / всъщност съществен за семейния бюджет :) / така ,че ако някой може да внесе яснота в моята глава по него ще му бъда хиляди пъти благодарен!!!

Мнение от cslav »

stankos написа:Много благодаря Саше!
Съществен за мен е въпросът за картата / всъщност съществен за семейния бюджет :) / така ,че ако някой може да внесе яснота в моята глава по него ще му бъда хиляди пъти благодарен!!!
Единичен билет 2.80х5=14 лв , така че логично би трябвало да е двупосочна картата .
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Чудех се къде да пусна поредното си тъпо питане и реших да е тук ! :wink:
В електронния пътеводител не ми дава връзка 50260 - 3621 макар първия да пристига 7,09 а втория да тръгва в 7,20 случайно ли е или нарочно има някаква причина ? :roll:
Проследил съм напоследък 50260 е винаги на време !
Зам. Администратор
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от 42 072.9 »

50260 е трудно да закъснее, ако някоя от секциите не го подпре по Драгичево, Владая или Горна баня.
Иначе би трябвало да има връзка, тъй като има нормално време за прекосяване на подлеза и до перона на влака.
Публикувай отговор

Обратно към “Да си поговорим за железници | Let's talk about railways”

Информация