Администратор

Администратор
Каза ти го и на теб, каза го и на мен - 5-6 дни и после хванали крака... Лошото е друго. Че както той самият се изрази "Ние дето работим тук си ги крадем, не някой отвън"
До къде сме стигнали... За две лампички, които в магазина за ел. материали излизат по 2,50 - 3 лв бройката да се правиме бетер цигани и да си съсипваме и без това никаквите условия на работа, пък после да се жалваме на Михая, че "Скоростомера не свети" и, че "В кабината не се виждат уредите", мисля, че е долно и унизително за тоя дето го е извършил. Да не говоря още колко съсипия ще падне по тази иначе хубава секция докато се постараят да добие вида на себеподобните си, имали нещастието да попаднат в "депо" СОФИЯ 

64.19

Администратор
Ами селянията и до това може да доведе, но на първо време ще се постараят да напълнят нишата зад кранмашиниста с боклуци, фасове и цигарена пепел, след това ит ремонта ще се постараят да омажат цялата кабина с масла и смазки и да оставят мазни отпечатъци навсякъде, където пипнат, после ще дойде ред на "художниците" със спрейове, които вилнеят нощем и ще омажат лачената секция с драсканици, после идва ред на мангалите, които ще съсипят салонното оборудване...Тони_Казичане написа:Найсти,няма да е добра гледка.
Особенно ако почнат и да се появяват цели дупки в кабините![]()
![]()
64.19

Е като са ми мазни ръцете и требе да се свърши нещо в кабината кво да направяlok45111 написа: ....след това ит ремонта ще се постараят да омажат цялата кабина с масла и смазки и да оставят мазни отпечатъци навсякъде, където пипнат, ....

«Charioteer» & «Fleetwood» - 1948 г. - 133 bombs
«Dropshot» & «Trojan» - 1949г. - 150 bombs

Администратор

Приятелю найстина много си зе разпалил.dido73 написа:Е като са ми мазни ръцете и требе да се свърши нещо в кабината кво да направяlok45111 написа: ....след това ит ремонта ще се постараят да омажат цялата кабина с масла и смазки и да оставят мазни отпечатъци навсякъде, където пипнат, ....![]()
Ние от ремонта не си стерилизираме ръцете при всяко влизане в кабината
Ако го правихме на всеки 5 минути, нямаше да може да излезне електричка 5 дена от ТП

Последно промяна от Гост на Нед Окт 29, 2006 10:36 am, променено общо 1 път.
МОЖЕШЕ ДА СЕ ПОСТАРАЯТ КАБИНАТА ДА ИЗГЛЕЖДА МАЛКО ПО-ДОБРЕ И ДА Е ПО-КОМФОРТНА ЗА МАШИНИСТА,А И ПРОЗОРЦИТЕ НА САЛОНА И ТАВАНА СА НЕЩО УЖАСНО.КАТО ВАЛИ ДЪЖД,ПРОЗОРЦИТЕ СЕ НАДУВАТ И НЕ МОГАТ ДА СЕ ОТВОРЯТ.НЕ Е ЛОШО ДА СЕ ПОМИСЛИ ЗА НОВИ .НЕ ЗНАМ КОЛКО Е СТРУВАЛ РЕМОНТА НО Е МОГЛО ДА СЕ ОТДЕЛЯТ ОЩЕ МАЛКО СРЕДСТВА ЗА КАБИНАТА ПОНЕ.
А ЗА ПОЧИСТВАНЕТО НА ЕЛЕКТРИЧКИТЕ ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ,ТО ПРОСТО НЕ СЕ ПРАВИ,САМО СЕ МЕТЕ И СЕ ИЗПРАЗВАТ КОШЧЕТАТА.НЕ ЗНАМ ЗАЩО Е ТАКА,ВСЕКИ СЕ ОПРАВДАВА С ПАРИТЕ АМА ПОНЕ ВОДА И ПАРЦАЛИ ИМА,А И ПО ЕВТИНИ ПРЕПАРАТИ.СТЕНИ, СЕДАЛКИ ,МАСИЧКИ,ПРОЗОРЦИ,ПОД СА ЗАДОВОЛИТЕЛНО ЧИСТИ ЕДИНСТВЕНО КОГАТО НЯКОЯ ЕМВ СИ ДОЙДЕ ОТ РУСЕ.ТОВА Е ПРЕСТЪПНО БЕЗДЕЛИЕ ЗА КОЕТО ВСЯКА ЧИСТАЧКА СИ ВЗИМА ПО 300 ЛВ,И СЕ НАСПИВА СЛАДКО НА НОЩНИТЕ СМЕНИ.
ИЗВИНЕТЕ МЕ ЗА КРИТИЧНИЯ ТОН, АМА ВСЕ ПАК ХОРА ВОЗИМ.
А ЗА ПОЧИСТВАНЕТО НА ЕЛЕКТРИЧКИТЕ ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ,ТО ПРОСТО НЕ СЕ ПРАВИ,САМО СЕ МЕТЕ И СЕ ИЗПРАЗВАТ КОШЧЕТАТА.НЕ ЗНАМ ЗАЩО Е ТАКА,ВСЕКИ СЕ ОПРАВДАВА С ПАРИТЕ АМА ПОНЕ ВОДА И ПАРЦАЛИ ИМА,А И ПО ЕВТИНИ ПРЕПАРАТИ.СТЕНИ, СЕДАЛКИ ,МАСИЧКИ,ПРОЗОРЦИ,ПОД СА ЗАДОВОЛИТЕЛНО ЧИСТИ ЕДИНСТВЕНО КОГАТО НЯКОЯ ЕМВ СИ ДОЙДЕ ОТ РУСЕ.ТОВА Е ПРЕСТЪПНО БЕЗДЕЛИЕ ЗА КОЕТО ВСЯКА ЧИСТАЧКА СИ ВЗИМА ПО 300 ЛВ,И СЕ НАСПИВА СЛАДКО НА НОЩНИТЕ СМЕНИ.
ИЗВИНЕТЕ МЕ ЗА КРИТИЧНИЯ ТОН, АМА ВСЕ ПАК ХОРА ВОЗИМ.

На 32 049 пише също "Намалено ускорение" но дефакто функцията на бутона е "Увеличено ускорение".bdz46 написа:Интересно, че на бутона "Увеличено ускорение" пише "Намалено ускорение", както е оригинално при ЕМВ 32. Това означава, че ако не го преработят скорострелно да е като другите ЕМВ 32, тази ще ускорява яко без да е натиснат бутона.
Информация
Модератори