[quote="rexkos"]Има ги, но се броят на пръсти. Особено след Го. :cry quote] Какво ли се чудя, мой приятел работи като Вагонен диспечер в ГО миказва че товарните влакове са много малко. Имало 2-3 спедитори ,които имали нужда от вагони. Ще кажете вие все за стари времена говорите ,но тогава като работех като се върна от повезка няма начин да не съм писан след 24 часа в редки случаи с по- голяма почивка.

"07 са сравнително запазени машини " казва колегата, но аз не съм съгласен, ако става въпрос за българските. На времето имаше така нареченото " тежкотоварно движение" Със 07 сме карали 2000-2300 т влакове. И преди да влезе в ремонт течаха от глави, от капаци като лейка някои машини, наливал съм в ДД по-вече от 100л. масло за повезка.

Някой от транспортното министрество трябва да направи нещо !
Че там са най-големите нехранимайковци... Какво ще направи човек, който хич не го е еня за железницата.Ако толкова много се бяха загрижили, до сега щяха да го свършат.Все пак си има подписан договор, който май до сега няма юридическа стойност, щом нищо не е направено по въпроса и този проблем да се реши.

Понеже съм от Благоевград,честичко мога да видя състоянието на локомотиви от серията 07. Положението никак не им е добро,а и се опасявам че както са го подкарали в БДЖ и въобще транспортното минисрество,след някой ден може БДЖ да си замине поради липса на средства и остарели влакове
и да се случи най-лошото:
1. Или да останем без железница и без влакове
2. или да се намеси частник вместо БДЖ..
Дано не се сбъдне мрачната ми прогноза,но с всеки изминал ден се опасявам че това рано или късно ще станне

1. Или да останем без железница и без влакове
2. или да се намеси частник вместо БДЖ..

Дано не се сбъдне мрачната ми прогноза,но с всеки изминал ден се опасявам че това рано или късно ще станне

R@dost' смысл темы объединиться в борьбе с серой, скучной массой - подарим им улыбку и народу станет веселее вот просто улыбаясь и слегка пританцовывая на ходу под музыку Аукцыона я видел как мне у
Hellgate: London Жанр: необычная смесь RPG и шутера. "Есть игры, продолжения которых поклонники готовы ждать долгие годы" Так я мог бы начать статью. Вспомнить Игры ушедших лет и вр
Hellgate: London Жанр: необычная смесь RPG и шутера. "Есть игры, продолжения которых поклонники готовы ждать долгие годы" Так я мог бы начать статью. Вспомнить Игры ушедших лет и вр
Последно промяна от марковІ на Нед Дек 20, 2009 10:47 pm, променено общо 2 пъти.
Когато на 2-ри август с Rexkos ходихме до Добрич , хвърлих поглед на "естествената ограда" до депото.Преди време , машините от серия 07-00 , които стояха там изолация , бяха 075 , 077 , 080 , 082 , 085 и 086 , като от снимка съм виждал , че редом с тях има и 55-00-ца.Една снимка на халето и това , на което случих:
07080-5;
07082-1;
07085-4;
07086-2.
Накрая една обща снимка на локомотивите и за финал - самотен вагон - отоплител , криещ се зад тях.
07080-5;
07082-1;
07085-4;
07086-2.
Накрая една обща снимка на локомотивите и за финал - самотен вагон - отоплител , криещ се зад тях.

Акредитиран фотограф
И аз се зачудих , но от двете 07-00-ци , които съм ги виждал на снимка , нямаше и следа.Интересно къде ли са отишли , трудно ми е да повярвам , че са ги пуснали отново в движение , но всичко се случва.
За вагона - отоплител и аз се изненадах , понеже при нас в ПО , всички са или сини (приличат на фургони отвън) , или зелени (изглеждат като товарни вагони).
За вагона - отоплител и аз се изненадах , понеже при нас в ПО , всички са или сини (приличат на фургони отвън) , или зелени (изглеждат като товарни вагони).

Външното състояние на ДЛ 07 071 е много влошено. Онзи ден ходих на море в Гърция и успях набързо да обърна внимание на локомотива.
Местоположението му си е все същото- седи на гара Промахон. Предният прозорец на здравата кабина е счупен- няма го въобще. Десният е напукан, вероятно вандали-фанариоти са вилняли тъдява. От червения цвят няма и помен- станал е светло оранжав. Ръждата е избила навсякъде и е обхванала цялата външна част...
Картината е тъжна...
Местоположението му си е все същото- седи на гара Промахон. Предният прозорец на здравата кабина е счупен- няма го въобще. Десният е напукан, вероятно вандали-фанариоти са вилняли тъдява. От червения цвят няма и помен- станал е светло оранжав. Ръждата е избила навсякъде и е обхванала цялата външна част...
Картината е тъжна...

Информация
Модератори