Така, засега сме:Labros написа:Предлагам изготвянето на списък на желаещите да участват в това форумно мероприятие.
1. VESO
2. bdz_bg
3. Labros
4. Nikss
5. Vladyar
6. Моя милост

Последно промяна от rexkos на Пон Юли 14, 2008 10:26 am, променено общо 1 път.

Координатор УС

Момчета, до пътуването остават по-малко от 60 часа и е крайно време да се уточним за някои неща:
1. Специално към софийската група - къде да се чакаме? Тъй като аз и Labros ще се качим в 8601 на гара Искър, предлагам мястото на срещата с останалите от София да бъде в последния вагон на влака.
2. Срещата с групата от Пловдив - пред 8601, след което отиваме на перона, където ни е мотрисата за Димитровград, но ще трябва да я почакаме няколко минутки, понеже идва от Пещера.
1. Специално към софийската група - къде да се чакаме? Тъй като аз и Labros ще се качим в 8601 на гара Искър, предлагам мястото на срещата с останалите от София да бъде в последния вагон на влака.

2. Срещата с групата от Пловдив - пред 8601, след което отиваме на перона, където ни е мотрисата за Димитровград, но ще трябва да я почакаме няколко минутки, понеже идва от Пещера.

Координатор УС
Обратна връзка:
Така!Значи забелязах тема в форума който повечето от вас знаят!Ето го и него и същевременно темата им за предстояща форумна среща в близост до Варна което може би ще се осъществи през почивните дни на Август ( http://www.railwaymodeling.com/forum/vi ... =37&t=1120 )!Та знам че много малко време от последната форумна среща но защо не се присаеденим към тази тема и хем ще се съберем повечко хора апък и до Варна мисля че за повечето форумци е лесно патъването като ще се използват максимум 2-пъти сменяне на влак дори за Софиянци е супер защото пътуват директно
Какво ще кажете аз поне искам да отида и ще се опитам незнам какво мислите вие споделете го тук
Благодаря на всички за съдеиствието 

Информация
Модератори