Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

През по - голяма част от времето сме на път.В Димитровград ще отиден да обядваме преди тръгване , така че пак ще сме на закрито.

Мнение от rexkos »

Мен малко ме притесни това, че вечер когато пътуваме с 40164 може да ни завали и да не успеем да заснемем уникалните гледки наоколо. Ама айде, такъв ни е бил късметът. :)
Според БоклукТВ щяло да вали само на отделни места и валежите ще са краткотрайни.

Мнение от rexkos »

Labros написа:Предлагам изготвянето на списък на желаещите да участват в това форумно мероприятие.
Така, засега сме:

1. VESO
2. bdz_bg
3. Labros
4. Nikss
5. Vladyar
6. Моя милост :)
Координатор УС
Координатор УС

Мнение от Vladyar »

Аз също ще се присъединя. До сега не съм пътувал в тази посока и ще ми е много интересно.

Мнение от rexkos »

Vladyar написа:Аз също ще се присъединя. До сега не съм пътувал в тази посока и ще ми е много интересно.
Eee най-сетне и някой софиянец да се събуди. :partyman:
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

Вероятно ще дойда - зависи дали ще съм на работа в събота.... Петък вечерта ще потвърдя тук!

Мнение от Labros »

Който има възможност нека дойде :!: Линията е много живописна преди Кърджали, когато се разкрива гледка към язовира, а пък най-карсиво настава след Кърджали- в междугарието Кърджали-Момчилград линията навлиза в дефилето на р. Арда.Е те там е гледката :!:

Мнение от rexkos »

Според последните прогнози за времето в събота НЯМА да вали! :hello1:

Мнение от rexkos »

Момчета, до пътуването остават по-малко от 60 часа и е крайно време да се уточним за някои неща:

1. Специално към софийската група - къде да се чакаме? Тъй като аз и Labros ще се качим в 8601 на гара Искър, предлагам мястото на срещата с останалите от София да бъде в последния вагон на влака. :)
2. Срещата с групата от Пловдив - пред 8601, след което отиваме на перона, където ни е мотрисата за Димитровград, но ще трябва да я почакаме няколко минутки, понеже идва от Пещера. :)

Мнение от Labros »

Остава само да се уточнят къде ще се чакат колегите, качващи се от Централна гара София.

Мнение от rexkos »

Labros написа:Остава само да се уточнят къде ще се чакат колегите, качващи се от Централна гара София.
Както винаги - на горните ел. табла.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Ако "Сл.бряг" е навреме , идва малко преди мотрисата , но ако е закъснял , двата влака вървят успоредно по двата пътя.Няколко пъти съм бил свидетел как ускореният се установява на първи коловоз , а през това време DESIRO-то влиза в гарата.
Координатор УС
Координатор УС

Мнение от Vladyar »

Като гледам списъка, от централна гара София ще бъда само аз или се бъркам? Инъче ще ви чакам в последния вагон.
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

Аз отпадам...... дано следващия път да мога да присъствам!
Обратна връзка:

Мнение от ProFoRManCe »

Така!Значи забелязах тема в форума който повечето от вас знаят!Ето го и него и същевременно темата им за предстояща форумна среща в близост до Варна което може би ще се осъществи през почивните дни на Август ( http://www.railwaymodeling.com/forum/vi ... =37&t=1120 )!Та знам че много малко време от последната форумна среща но защо не се присаеденим към тази тема и хем ще се съберем повечко хора апък и до Варна мисля че за повечето форумци е лесно патъването като ще се използват максимум 2-пъти сменяне на влак дори за Софиянци е супер защото пътуват директно :) Какво ще кажете аз поне искам да отида и ще се опитам незнам какво мислите вие споделете го тук :) Благодаря на всички за съдеиствието :)
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация