Обратна връзка:
Здравейте на всички съфорумници :) От вчера правя едно форумче на тематика БДЖ,та още не е готово напълно и реших да го споделя с вас ако ви хареса някои може да се регистрира даже ще е много добре хем ще подпомогне за по-бързо изкачване на сайта и повече популяризиране Нейскам да се моля на никои нито да си рекламирам форума (може би това си мислите) но аз просто много харесвам българските железници и много искам да си имам едно форумче в което да имам потребители и да си пишем отностно всичко ставащо по света и у нас (на тема Бдж)
Ето го и прословутия форум: http://nsmbg.info/forum/index.php?
Форума е съвсем нов дори още несъм го доуправил но до довечера всичко ще е ок Надявам се да не ме мислите за някакъф наивник както казах по горе много харесвам влаковете така че моля да бъда извинен Благодаря ви предварително за всичко най-вече ще се надявам ако го поситите форумчето :roll: :wink:
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Няколко съвета:
1. Научи се да пишеш!
2. Използвай собствени картинки;
3. Като ще правиш ЖП форум е добре малко да се осведомиш за ЖП транспорта.
-Какви са тези международни ЖП администрации? Може би имаш предвид чуждестранни такива, защото международните не се срещат често;
-В раздел електрически локомотиви да споделяме всичко за електрически мотриси? Общото между двете е само, че се движат на ток, а в БДЖ даже изобщо няма ел мотриси.
3. Цял раздел "Представете се"? Даже форуми с няколко хиляди потребителя нямат цели раздели за това.

Толкова за сега. Разбираем е меракът да си имаш собствен форум, но първо постажувай в някой съществуващ, пък после може да пробваш да си правиш свой.
И не на последно място поддържането на населен форум е свързано с определени отговорности.
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Според мен трябва наистина първо малко стаж и после да се пробваш, до тук, форума е доста посен и разледите не са подредени правилно. За заглавия и описания не говорим. Не е лошо да се консултираш с някой разбирач. Освен това, ако смяташ да продължиш напред и имаш амбиция за голяма населеност ти трябва стабилен хостинг иначе рискуваш в един момент всимчко да отиде "по дяволите".
64.19

Мнение от shadal »

Подкрепям мненията на съфорумците bdz46 и lok45111 отностно форума ти. Както се казва - доста хляб имаш още да ядеш. А щом си фен на железниците и искаш да коментираш с хора за тях - тогава добре си направил, че си се регистрирал в този форум. Тук ще намериш абсолютно всичко за железниците. Само искам да те помоля както каза bdz46 - използвай собствени фотографии във форума си. В разделът "Снимки на локомотиви серия 44" последните три снимки са правени от мен. Ще те помоля веднага да ги махнеш от там, тъй като не желая мой снимки да бъдат използвани из други форуми. А в случай, че искаш да ползваш такива за в бъдеше то трябва най-малко да попиташ(мен или хората на които са) за това!
Гост
Гост

Мнение от Гост »

Приятел,имам много опит от безплатни форуми и/или любителски.
Препатил съм,и мога да ти говоря за това безкрай.
Съмняваме какъв ти е хоста,ако ще правиш форум и сайт - КАДЪРЕН ХОСТ на първо място.
Не ти виждам смисъла да правиш любителски форум,при положение че съществува този с всякаква информация за железниците от А до Я.
Всички колеги отгоре са прави с изказванията си,и ги подкрепям !

При положение че в този форум има толкова много за железниците,и в гугъл само той се индексира,сам си направи сметка какво трябва да създадеш за да е що-годе дойстойна конкренцията.. :wink: А и за да се индексира твоят форум в гугъл,трябва да си преценил всичко...нетрябва да отделяш важно внимание на малки подробности.. :wink:
ПП - Не се лъжи на безплатен хостинг,там най-много да 50 мб да ти е пространството,нищо повече.. :wink: :wink: :wink:

Това е което мога да ти кажа,успех в начинанието ! :)
Публикувай отговор

Обратно към “Да си поговорим за железници | Let's talk about railways”

Информация