Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Новите мотриси серия 30-00 взеха да се освинват.Когато пътувах преди време със 10111 , по пода имаше хартийки , а в един ъгъл пред тоалетната - хвърлен на земята фас.Учудих се доста , понеже вече във влаковете пушенето е забранено , но явно бай Ганьо си е такъв по природа.

Мнение от rexkos »

10113/10116 вече е с ЕМВ 32, в които пътуват основно цигани и възрастни хора. Днес на гара Искър един възрастен мъж от Вакарел, ми сподели че предпочита старите електрички пред новите Дезира, защото в тях местата са много повече и има къде да седне. От други пътници чух същото мнение, включително и от ихтиманци. Моето мнение е, че трябва да се върнат 32/33 на всички влакове в посока Пловдив. Тъкмо по-малко ще бъдат освинени Дезирата.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Напълно подкрепям мнението ти!Най-добре ще е да се движат от По до Аг,Хр и Кв и от Сф до Бн,Др,Дца,Ко пък мисля,че може и на влаковете за Лк да се пуснат... :)

Мнение от Labros »

Хората са си свикнали на старото.Толкова години са пътували със съветските мотриси.Трябва да мине време, че да свикне да пътува в новите и да пази чистота.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Според мен никакво пускане на 30-00-ките и по 3-та до Карлово , както преди се канеха да направят - има една спирка (бивша гара) Розино , от която знаете какво се качва. :lol:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Това може би никога няма да стане...според мен младото поколение може да се научи да пази...възрастните хора и циганите за тях е по-добре с 32 понеже те на това са свикнали пък и не им отива ЕМВ Дезиро. :wink:

Мнение от 43.309 »

Е то на този принцип Дезирата не трябва никъде да вървят.Ако си мислите,че циганите само правят свинщината лъжете се!
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Иво,никой не е казал,че само циганите правят кочини...далеч съм от тази мисъл.Все пак всичко си зависи от самите пътници.И българите не пазят много ама иначе са устати и претендират,че е мръсно,студено и бавно... :evil:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

43.309 написа:.....Ако си мислите,че циганите само правят свинщината лъжете се!
Прав си , лично съм виждал доста българи да показват простащината си , но все пак може да отделим райони , в който манталитетът на хората е на съвсем различно ниво.Един пример - преди пускането на DESIRO , в участъка Левски - Троян се движеха вагони серия 17 в изключително поддържан вид , които ме удивиха , но за тамошните хора това е нормално състояние.По същото време в пътническия от Бойчиновци до Мездра те е страх в купето на 17-ката , понеже ще се изцапаш като седнеш на седалката , камо ли да се облегнеш удобно.
Обратна връзка:
места

Мнение от shotik »

Като ходих до Кюстендил миналата година с Дезирото и мен не ми харесаха с това разположение на седалки,това на няколко нива и по малък брой и сравнително твърди и след Земен едвам ме свърташе да седя.Може би за разстояния до 60 -80 км,но за час пътуване за повече правостоящи ще са добре,ама сега до Драгоман на 42 км се пътува над час.В 18 серия си имаше много повече седалки ,а и ако и електрическите Дезиро са като дизеловите ,наистина не могат да се мерят с 32 и 33 серия.

Мнение от 44142 »

Това е нейзбежно щом са в експлоатация
http://lok45.hit.bg/DSC08167a.JPG
http://lok45.hit.bg/DSC08170a.JPG
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Първата снимка също ли е от ЕМВ 30005.7 + 30006.5?И установи ли се вече причината ЕМВ да се удари в последния вагон на ПВ 50202?Тия ЕМВ са като електровозите серия 42(ламинатките)-при най-лекия удар и веднага е за ремонт... :(
Зам. Администратор
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от 42 072.9 »

Немците ако видят тая снимка ще си скубят косите, сигурно не са виждали такова поражение.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

И такова поражение , направено при удар в най - обикновен exDB вагон? Тези ЕМВ наистина са изключително слаби.Дори имам чувството , че 10-00-ките са по - издръжливи.Ударът на ДМВ с онзи камион в Пловдивско не даде чак толкова тежки отражения по мотрисата. :D

Мнение от driver »

ами то емвето нее предвидено някой да се кюска с него като в лунапарк а и за евро хората е немислимо да преминат прелез при задействано апу
Заключено

Обратно към “Архив "Електрически мотрисни влакове"”

Информация