Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Серията на вагона е сгрешена.Защото серия 47 означава:максимална скорост 140 km/h,отопление:пара & 1500V~50Hz & 1500V= докато на вагона е означена максимална скорост 120 km/h и отопление 1500V~50Hz =>серията на вагона би трябвало да е 05.Поне така разсъждавам аз.Ако някой може да допълни нещо по въпроса... :roll:
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Nikss написа:на вагона е означена максимална скорост 120 km/h и отопление 1500V~50Hz =>серията на вагона би трябвало да е 05.
По-скоро 26-28, защото има и пара.
Обратна връзка:

Мнение от Caka1ueB »

пътувах във влакче по 4та линия от Горна Оряховица до Стара Загора влакът беше пътник ОК но 3 вагона само при което незнам серията на вагона но представете си един огроменн фургон с много пейки абсолютен клюкарник ужасни са немогат ли да разберат че ай-готини са купейните вагони...
Акредитиран фотограф
Акредитиран фотограф

Мнение от 44.123 »

Сега не разбрах случил си целия влак да е от такива вагони 47-ми е много лош късмет не си успял да снимаш хубавата 4-та линия.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Аз добре че не минавам оттам за първи път , иначе страшно бих се ядосал.
И 3-те вагона в състава на 40103 бяха такива.На Сзт забелязах обаче нещо странно - композицията на 40103 заминаваше веднага като 40106 за Горна , докато преди за 40106 си имаше отделно вагони и само локомотивът се сменяше.Сега явно нещата са променени. :?
Обратна връзка:
ужас

Мнение от Caka1ueB »

44.123 написа:Сега не разбрах случил си целия влак да е от такива вагони 47-ми е много лош късмет не си успял да снимаш хубавата 4-та линия.
ами даа целия състав беше от такива вагони, дори кондуктура с който ударихме лафче на Дъбово се възмоти че неговия влак имал 3 вагона клукарници, а др. влак дето засякохме на Дъбово посока към Горна О-ца имаше един купеен. и съм снимал пез прозореца на влака след малко се надявам да одобрят клипчето за да видите.. иначе от Ст.Зт. с 8610 снимах и не бях само аз дори фоторепортера хехе!
ужасни са тея вагони незнам кой и със какъв акъл ги е взел!
Акредитиран фотограф
Акредитиран фотограф

Мнение от 44.123 »

Не знам не съм зпознат но ако има пак някои недостиг на вагони нищо чудно но се съмнява да е така
Обратна връзка:

Мнение от Caka1ueB »

44.123 написа:Не знам не съм зпознат но ако има пак някои недостиг на вагони нищо чудно но се съмнява да е така
незнам недостиг ли е какво е но това е постоянно такава композиция на пътническите от ГО към СЗ ижясна работа направо...
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

И аз така си мисля , явно има силен недостиг на вагони , за да се решат русенци да пуснат това.Преди винаги съм случвал в що - годе нещо свястно , но сега нещата са прекалени.
Още нещо , което вбеси пътниците във влака.В сайта на БДЖ бе обявено , че по празниците ще има пуснати допълнителни вагони към основните състави на влаковете.Този влак е с обичаен основен състав от 4 вагона. А сега беше с 3 - какво излиза , че по празниците едни влакове са с увеличени състави , други с намалени. :twisted:
Акредитиран фотограф
Акредитиран фотограф

Мнение от 44.123 »

Даже и след като донесаха реновираните вагони 45-та пак се усеща кризата за вагони :? срамота :? и как може и допълнителен вагон да не сложат само в БДЖ могат да се видят такива неща а каква гъчканица е била вътре не искам и да си помислям даже.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

С допълнителни вагони днес бяха следните влакове:
:arrow: УБВ 2601 "ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ" с 3 вагона серия 2145 с маршрут София-Плевен
:arrow: УБВ 2602 "ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ" с 2 вагона (1 серия 25 63 и 1 серия 2145)
:arrow: БВ 2612 с 3 вагона серия 2145 (от вл.2601)

Мнение от rexkos »

Допълнителният вагон серия 63 на 2602 случайно да е бил от Янтрата?

Мнение от rexkos »

VESO написа: И 3-те вагона в състава на 40103 бяха такива.
Майка им д***. Точно пък по една уникално красива линия като Горна-Дъбово ли са решили да пускат тези конюшни? Да не говорим, че обслужват влакове, които са с едни от най-дългите дестинации за категорията ПВ, не само в централна България, а в цяла България. Не стига, че и прозорците им не се отварят, ами интериорът им е по-ужасен и от която и да е била софийска 32-ка, в която поне нямаш усещането че се намираш в психиатрична клиника. Да вземат някой ден да закарят тия клюкарници до една гара, намираща се на пъпа на София и е в подножието на Стара планина. Тъкмо БДЖ допълнително ще си изкарат някой лев. :lol:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Лошото е , че Русе имат доста такива вагони.Да вземат поне да ги преустроят с купета , тези 47-ци може би са най - долнопробните вагони , с които превозвача разполага.
Да се чудя сега как да ги описвам в Европейския ж.п. сървър и да заблуждавам хората , че са ретро - вагони.Иначе всеки ще ни се смее. :D

Мнение от rexkos »

От утре 4627 ще има спален вагон :!:
Заключено

Обратно към “Архив "Вагони"”

Информация