Администратор
Pozdrav iz Bugarsko.
Danas sum bio na Končar-u i sum vidio da je 444 - 021 u nakon modernizaciju! Već je ugradena oprema u sanduka, spremni su za montaž i obrtne postolje. Radi se još u upravljačnice i neki drugi radovi po elektrićnu i pneumastku opremu.
Znam da skoro lokomotiva ide na izptvanje i probna vožnja na Bugarskoj pruži!
Oćekujte slike iz njega!
Danas sum bio na Končar-u i sum vidio da je 444 - 021 u nakon modernizaciju! Već je ugradena oprema u sanduka, spremni su za montaž i obrtne postolje. Radi se još u upravljačnice i neki drugi radovi po elektrićnu i pneumastku opremu.
Znam da skoro lokomotiva ide na izptvanje i probna vožnja na Bugarskoj pruži!
Oćekujte slike iz njega!
Последно промяна от Mario Evstatiev на Пон Авг 14, 2006 6:38 pm, променено общо 1 път.
64.19

Администратор
Baš je tako! Hvala!voz написа:Još kad bi se Železnice Srbije setile da iskoriste probne vožnje po Bugarskim prugama za dobijanje dozvole za saobraćanje lokomotive srije 444 po prugama Bugarske. E to bi onda bio pravi posao. Jednim udarcem dve muve
Znam da su želele ŽS da saobraćat na Bugarskim pruge s 444 kod elektrifikacije pruga Dimitrovgrad - Niš !
64.19

Nije tu da samo ŽS lokomotive saobraćaju na tom pravcu, tržište je otvoreno pa kome se isplati. Iskreno mislim da bi se zajedničkom vučom vozova na ovom pravcu ostvarile uštede i na ŽS i BDŽ strani.lok45111 написа: Znam da su želele ŽS da saobraćat na Bugarskim pruge s 444 kod elektrifikacije pruga Dimitrovgrad - Niš !
Samo, ne poznajem baš najbolje taj pravac (merodavni otpori pruge itd...)pa nisam siguran da li bi se na tom pravcu bolje ponašale 444 ili 461 lokomotive.

Администратор

Администратор

Администратор

Администратор
Pozdrav,voz написа:Kako napreduje ispitivanje Severine 021? Hoce li skoro kuci?
Mala lepa Severina skoro dođe u Beograu. Sada malo će radi na brzi vozovi u Bugarsko da se vidi ako ima neke defekte oni da bi se otklonili, posle otklanjanje svim defektama i priprema od srpskog inženera ona ide doma!
64.19

Администратор

Информация
Модератори