Глобален модератор
Глобален модератор
Да, красиво!!! човек веднага се замечтава и когато извърне глава от снимката,,, о чудо!,- Бълхария...и нейните КРАДЛИВИ МОМЧЕТА!!! Съжалавам но реалистичния поглед в/у прогнилата от корупция държава показва друго!. Дори да ме наречете ПЕСИМИСТ, аз се приемам за реалист!. :wink: :D
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Choveka_vlak , в нашата държава песимизмът и реализмът от край време вървят ръка за ръка и това става ясно почти на всеки здравомислещ човек.

Мнение от Labros »

Някоя си фирма спечелила конкурса.Добре.Но дали тази фирма има капитала и необходимата техника сама да извърши реконструкцията без да наеме подизпълнител?
Глобален модератор
Глобален модератор
Подизпълнител, като онези момчета от "пътища" да бе да, виждаш вземат подкуп и всичко е наред!!!. :wink: :D :lol:
В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603

Мнение от Labros »

Просто е пределно ясно на всички,че този проект няма да има реализация поне в близиките 5 години,че да не и повечко.В момента в нашата държава на всички нива е на ход акция за източване в максимален размер от Еврофондовете.Всеки иска да се нагуши и чак след това евентуално да започне да се мисли за съграждане на нещо ново...
У нас в Абсурдистан владее навсякъде латинската поговорка: Do ut des- Давам за за даваш.Никой не се наема да прави нещо без предварително да пресметни кяра и после какво ще му даде държавата в замяна на това...
Обратна връзка:

Мнение от Maikal »

Според мен е възможно за 2-3 години да стане реалност, но постоянно да има качествен надзор и подобни ревизии. А ако наемат примерно немска фирма работата би трябвало да е и по сериозно де ама все пак живеем си в България и всичко е възможно :) дори и от една голяма гара да се направи спирка :lol: 8)

Мнение от Labros »

Те и за метрото уж да свършат по-бързо и качествено с метрото наеха някакви съмнителни японци...
Тук решението е само едно- щом тая фирма е спечелила дали има необходимите ресурси за да извърши сама ремонта и преустройството.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Не се притеснявай , веднага се намират подизпълнителски фирми , собственост на министри или членове на правителството или техни роднини.Тъй че от тази гледна точка не се безпокой , потенциал и ресурси има.

Мнение от Mashinista »

Labros написа:Те и за метрото уж да свършат по-бързо и качествено с метрото наеха някакви съмнителни японци...

В София подземните строежи отнемат повече време, все пак под София е едно голямо езеро! Пък и японците работят с българи, ако си бяха само японци, може би нямаше да има закъснение от 10 месеца...

Относно ЦГ София, ако имат пари (с пари всичко се постига) ще го направят за уреченето време. На мене ми хареса проекта! :)
Обратна връзка:

Мнение от Maikal »

Далаверата за завършване скоро е следната : фирмата казва примерно 2 години, а нашите хора казват добре ... НО! за всеки ден неустойка еди какви си пари ... и ще се работи и денонощно ако трябва ... тук във Велико Търново практирека така го построиха ... закъсня само няколко дена :lol:
Глобален модератор
Глобален модератор
Но Москва не вярва на сълзи!!!,. :wink: :lol:

Мнение от aizi »

еврофондове не се източват така лесно,парите от там идват след като си завършил обекта.преди това само ти одобряват проекта и това е гаранция за заем от банка,и след като си свършиш съвестно работата,ти покриват заема или разхода.на зелено пари не се дават.
то затова се тръби наляво и надясно че няма готовност да се усвояват еврофондове.
а дали имат техника фирмите...хм не знам ама се разходете из софия да видите какви чудеса се строят
Глобален модератор
Глобален модератор
Да прав си колега!!!, и ние именно за това говорим, ЧЕ ЕВРОФОНДОВЕ ТРУДНО СЕ ИЗТОЧВАТ, НО ПРОЕКТИТЕ.............. :twisted: :twisted: :twisted:

Мнение от rexkos »

:!: Отваряйте шампанското!!! От вчера 08.02.2008 електронните табла на Централна гара София отново РАБОТЯТ!!! :notworthy: :partyman:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

И горните и долните? Да не повярваш чак.Колко пъти са ме болели очите , докато съм се взирал в малките монитори , само аз си знам.
Публикувай отговор

Обратно към “Инфраструктура | Railway Infrastructure”

Информация