Гост
Гост

Мнение от Гост »

bdz46 написа:
Mashinista написа:Трагично... http://www.vbox7.com/play:d0fcbe7e
Но за щастие фалшиво.
Истинско е
Обратна връзка:

Мнение от Nikola VS »

Истинска е ситуацията, да... :?

Мнение от rexkos »

Така е като се кара с превишена скорост... Все едно по дефилето да караш с над 100...
Зам. Администратор
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от 42 072.9 »

Засега са известни неофициални тестове с малко над 80км/ч.
Гост
Гост

Мнение от Гост »

rexkos написа:Така е като се кара с превишена скорост... Все едно по дефилето да караш с над 100...
Няма такова нещо, в един друг форум се стигна до извода, че е станало защото скоростта на влизане в кривата не е била равна на скороста на излизане от кривата и това е довело до дерайлирането.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

KRAKOMOBILA написа:Няма такова нещо, в един друг форум се стигна до извода, че е станало защото скоростта на влизане в кривата не е била равна на скороста на излизане от кривата и това е довело до дерайлирането.
А? Какво като не е била равна? Вагонът изпадна след излизане от кривата, вече в права.

Мнение от Labros »

Ситуацията си е напълно реална.Не успях само да видя добре след няколко гледания дали отнесе някой от хората на спирката?
Гост
Гост

Мнение от Гост »

Мнение от 46 242 »

Аз го прегледах няколко пъти. Отначало се съмнявах да не е монтаж. Струва ми се че не е, но не мога да кажа със сигурност.

Мнение от lok43r »

Естествено че не е. Имаше смъртни случаи, ранени, съдебни дела и прочее. Всичко на 100% реално. Освен високата скорост според мен обаче и техническа неизправност е допринесла за катастрофата.

Мнение от 46 242 »

В София ставали ли са подобни драматични дейралирания ? Сещам се за друг вид инцидети: срязания трамвай от лок 55 в Красна Поляна. 1982 ще да е било.. :roll:

Мнение от lok43r »

Eми преди 2-3 месеца имаше случай на дерайлиране при влизане в отклонение с висока скорост (около 40 км/ч). Резултатът беше преобръщане на трамвая, блокиране на движението за цял ден. За щастие се размина без тежко пострадали.
Гост
Гост

Мнение от Гост »

И по този случай, поздрав за изобретателите на България 1300 с Nada Topcagic - Psujem te zivote. :twisted:
Гост
Гост

Мнение от Гост »

Вижте тази тестова катастрофа:
http://www.vbox7.com/play:7c50193f
Отиде ДМВ-то :)
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Грешка! За съжаление видеото което се опитвате да отворите не съществува!

При мен ли само дава това , понеже така ми изписва вече при няколко посочени клипа?
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация