Означава , че е за 140км/ч и 1500V~50Hz & 1500V= .Вагонът може да се забележи в съставите на 9621 и 9622.
Може ли аз да кажа?VESO написа:Тодоре аз да те питам , понеже си доста навътре в материята - коя серия се водеха вагон - ресторантите , които преди години се движеха редовно в съставите на бързите влакове?Тогава бях малък и не съм се заглеждал по номерата и надписите?На форумската среща , когато минахме покрай Надежда , се опитах да открия някой "забравен" , нo вместо това попаднах на пощенски вагони.Никъде не видях стар ресторант.
За да стигна до извода , ще му направя пълен анализ:Tramway написа:А нещо друго в номера прави ли ви впечатление?
Преди време по форума някъде се писа , че русенска фирма е наела вагона въз основа на сключени договори с БДЖ и Инфра-та и го използва като бюфет.Поне за сега си изпълнява задълженията.07 написа:1)Депото - Русе! Бюфетите и вагон ресторантите не бяха ли към РСВ и съответно трябва да пише София?..
07 написа:2)Според номера трябва да е бюфет с купета 2ра класа! А пуснатите тази година бюфети нямат купета... поне тези на 2610/1 и 3601/2 и 8603/4! Преди всичките бюфети с купета който съм виждал бяха с правоъгълни прозорци (явно техни производни са бюфетите на 2610/1) този е с заоблени краища и малко по къси ми се виждат прозорците....
http://bgphoto.net/photos/1565/o633230730812343750.jpg07 написа:3) Абе това да не е кушет(с тези перденца)
Последно промяна от VESO на Съб Ное 03, 2007 9:11 am, променено общо 4 пъти.