След възтановяването на мотрисата към кое депо ще бъде записана? София или депото направило възтановката?

Администратор
Последно когато съм я виждал да върви беше с двигатели Шкода,поне аз така си спомням .

Администратор
Последните двигатели на 14 008.7 са автобусни от типа "ШКОДА - РТО 706" барабар със скоростните кутии.shotik написа:Последно когато съм я виждал да върви беше с двигатели Шкода,поне аз така си спомням .
64.19

При положение че мотрисата е взета за възстановяване и то от НК"ЖИ" не вярвам че щом процеса е започнал то някой може да и навреди.Nikss написа:Ние може да не й навредим,обаче ако някой недоброжелател прочете къде се намира...лошо й се пише...
Най-великата доблест не е в това никога да не паднеш, а да се изправиш всеки път, когато паднеш.

Глобален модератор
Искам да обърна внимание на модераторите да сменят името на темата, че тъй ставаме за резил. Дизелови мотрисни влакове серия 24 у нас не е имало никога. Серия 24 (понастоящем 14) са дизелови МОТРИСИ. Създателят на темата явно не прави разлика между видовете подвижен състав, но нека модераторите да поправят тази неточност. Благодаря.
Продължение на темата.
Информация
Модератори