SGP

Мнение от SGP »

Двигателите какви ще бъдат?
Обратна връзка:

Мнение от Nikola VS »

След възтановяването на мотрисата към кое депо ще бъде записана? София или депото направило възтановката?
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

Възстановяване в Пловдив? В момента съм раздвоен - възстановява се един красив и рядък музеен експонат, от друга страна това е трошене на пари които могат да отидат за инфрата........ Все пак нали БДЖ дължи пари на НКЖИ - да си платят дълговете с 19 001 :idea:
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Мотрисата не е нито в ГО, нито в Пловдив. Трошене на пари не бих казал, защото това, което ще се даде за 14 008.7 не може да оправи дори едната гърловина на гара София.
64.19
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

За гърловините на София трябва половината ни външен дълг..... Ако не е в Пловдив Сф и ГО остава Русе или Варна (или извън България), но както и да е дано я оправят и да я гледаме в движение
Обратна връзка:
14.00

Мнение от shotik »

Последно когато съм я виждал да върви беше с двигатели Шкода,поне аз така си спомням .
Администратор
Администратор
Re: 14.00

Мнение от Mario Evstatiev »

shotik написа:Последно когато съм я виждал да върви беше с двигатели Шкода,поне аз така си спомням .
Последните двигатели на 14 008.7 са автобусни от типа "ШКОДА - РТО 706" барабар със скоростните кутии.
64.19
Гост
Гост

Мнение от Гост »

Е къде ще се възтановява кажете де (нито можен да и навредим по никакъв начин говоря за хората от форума) от любопитство питам както и надявам се другите от форума
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Ние може да не й навредим,обаче ако някой недоброжелател прочете къде се намира...лошо й се пише...
Обратна връзка:

Мнение от 44-134 »

Nikss написа:Ние може да не й навредим,обаче ако някой недоброжелател прочете къде се намира...лошо й се пише...
При положение че мотрисата е взета за възстановяване и то от НК"ЖИ" не вярвам че щом процеса е започнал то някой може да и навреди.
Най-великата доблест не е в това никога да не паднеш, а да се изправиш всеки път, когато паднеш.
Гост
Гост

Мнение от Гост »

Е ТОГАВА КАЖЕТЕ КЪДЕ ЩЕ СЕ ВЪЗТАНОВЯВА

Мнение от TAURI »

Какво? Я кажете пак че нещо не ми стана ясно, 14 008.7 ще се възстановява?
Глобален модератор
Глобален модератор

Мнение от Tramway »

Искам да обърна внимание на модераторите да сменят името на темата, че тъй ставаме за резил. Дизелови мотрисни влакове серия 24 у нас не е имало никога. Серия 24 (понастоящем 14) са дизелови МОТРИСИ. Създателят на темата явно не прави разлика между видовете подвижен състав, но нека модераторите да поправят тази неточност. Благодаря.
Гост
Гост

Мнение от Гост »

Да и нито е далече от София, нито се възтановява. :D
Зам. Администратор
Аватар
Зам. Администратор
Продължение на темата.
Публикувай отговор

Обратно към “Исторически дизелов и електрически подвижен състав | Historic diesel and electrical rolling stock”

Информация