Тъй значи искам да си намеря фуражка като на едно времешните машинисти каквито имат и Боно и Алберт и се чудя дали некой може да помогне да си намеря нещо подобно 

Най-великата доблест не е в това никога да не паднеш, а да се изправиш всеки път, когато паднеш.

Глобален модератор
Моята изхвърча между Кръстец и Радунци като се наведох да видя защо светят калодките. Разходи се, ако я намериш - твоя е, беше чисто нова. Другата ми е много мръсна.44-134 написа:Тъй значи искам да си намеря фуражка като на едно времешните машинисти каквито имат и Боно и Алберт и се чудя дали некой може да помогне да си намеря нещо подобно
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.
Tramway написа:защо светят калодките.

Глобален модератор
Подигравай ми се ти, подигравай! Електричкаджия с електричкаджия такъв!bdz46 написа:Tramway написа:защо светят калодките.![]()
(То всъщност туй дето написах си е баш за подигравка, ама нейсе...)
Мислиш че на електричките ни им светят калодките? При определени подходящи условия светват и те.Tramway написа:Подигравай ми се ти, подигравай! Електричкаджия с електричкаджия такъв!
(То всъщност туй дето написах си е баш за подигравка, ама нейсе...)

Глобален модератор
И на нас едни юнаци ни създадоха подходящи условия за светене на калодки. Знаеш историята. Добре че поне цистерната беше пълна, че ако се беше пързулнала, не знам... Хубаво, че се разминахме само с една шапка.bdz46 написа:Мислиш че на електричките ни им светят калодките? При определени подходящи условия светват и те.

Глобален модератор
Не се опитвайте, ще имате любовна среща с транспортна полиция. Табелите са поставени под особен режим на охрана. По-лесно може да се отмъкне цяла машина отколкото само табелите й.Nikss написа:Можеш да си намериш от някой изоставен локомотив в някое депо!

Глобален модератор
Герб можеш да си купиш от депо ГО, където има свалени на склад. Ще ти поискат обаче доста пари. За всеки случай си приготви 100-150 лв, белким стигнат. Има и много най-различни табели. Чужденците дават луди пари за тез неща, затуй цените са им високи.Zdravko_box написа:Напълно не мисля да крада табела просто попитах ако сменят табелите на локомотивите старите остават тогава в възможно
вече по локомотивите няма гербове някои знае ли къде мога да намеря поне герб вече ги няма по машините не може да няма останли (не бройм някой 51-ци)
Информация
Модератори