Пръв съм аз с един доста хубав чешки пулт на машината!

Някой запознат ли е каква е съдбата на 61 018, която беше доста време в изолация? 61 001 също би трябвало да работи в Горна Оряховица - нея я взеха от Подуяне през 2006 г. за да я възстановяват.Nikss написа:На лок пише ВАРНА, но работи и официално е зачислен в ГО.В момента тя и 020 са оставени маневра ГОР, обикновено само едната работи, другата седи в депото, тази година излязоха от ГПР.
61 018 е донор - това е ясно. Същото стана и с 61 001 в Подуяне. А 018 беше спряна за повреден трансформатор, 61 001 пък за някакъв ремонт и после отиде та се не видя. 61 011 и 61 020 са работещи машини, 020 се подвизава със гируност в ГО. В Тулово пък се мотае 61 005, която също беше Софийска, 61 009 също се подвизава из района, тя доколкото знам се води Бургаска.VESO написа:Значи да обобщим - в депо ГО се намират 001 и 018 в неработно състояние , а 011 и 020 се движат.Колкото за 018 съм слушал , че от нея били сваляни части за поддържка на движещите се патици.
Да, вярно, че за татц - лагери я батисаха. После изподумкаха в Дупница на две машини статичните и 61 001 стана донор за тях. Доколкото знам от 001 бяха сваляли и контактори, А110 беше изкорубен, платки на буксовката и холови датчици също се взимаха от нея. Тоест възстановяването ще глътне сума пари. А между другото именно 61 001 беше с преустройство "Емил Стрезов", за което човека още си чака парите...bdz46 написа:61 011 и 61 020 работят в ГО.
За 61 001 нямаше лагер ако не се лъжа и затова стана донор.
А ти знаеш ли чехите колко ще поискат за възстановяването и.Сигурно колкото струва като нова.(600 000$)Не си се качвал в нея, но като я докараха,се ошашавих като влязох в машинното, а съм видял доста.Софийските мародери са оскубали докъдето могат всеки кабел по- дебел от 1мм.Според мен ако ще се възстановява, там ще е големия х...Защото не съм виждал монтажни схеми за тази серия локомотиви.А въобще не върви да се побългарява,защото сложната електроника въобще няма да допусне това.Nikss написа:Много жалко за 001... а няма ли опция да замине за модернизация в Чехия?
Последно промяна от borislaviv на Пет Сеп 11, 2009 7:41 pm, променено общо 1 път.