Малко информация по темата.
На 5 април бях в Елхово, където пазачът на гарата сподели, че товарното движение все още не е замряло. 2-3 влака на седмица се движели от Ямбол с вагони за скрап, която се товари в Елхово. На Бояново също имало товарно-разтоварна дейност с хопери за зърно.
На 30 април минах през гарата във Видин, където 55 191 маневрираше с Eaos-и пълни с гипс. Маневристка на гарата ми каза, че товарът е от Кошава. Всекидневно имало влак с 55-цата по 73 линия, понякога се налагало и по 2 пъти на ден да се ходи.
И от двете места информацията е обнадеждаваща, надявам се да е вярна.
На 5 април бях в Елхово, където пазачът на гарата сподели, че товарното движение все още не е замряло. 2-3 влака на седмица се движели от Ямбол с вагони за скрап, която се товари в Елхово. На Бояново също имало товарно-разтоварна дейност с хопери за зърно.
На 30 април минах през гарата във Видин, където 55 191 маневрираше с Eaos-и пълни с гипс. Маневристка на гарата ми каза, че товарът е от Кошава. Всекидневно имало влак с 55-цата по 73 линия, понякога се налагало и по 2 пъти на ден да се ходи.
И от двете места информацията е обнадеждаваща, надявам се да е вярна.
Railion Deutschland AG
Nürnberg
Nürnberg

Предоставям разписание за движение на товарни влакове по следните линии: Димитровград-Подкова, Пловдив-Стамболийски-Пещера, Пловдив-Крумово-Асеновград и Димитровград-Любеново.предват-Нова Загора.
ЛТВ 18710/18711 ПОраз - Пщ - ПОраз

ПОраз-Асеновград-ПОраз

ТСВ Свиленград-Капъкуле

ДТВ Стара Загора - Димитровград и Димитровград - Кърджали

ЛТВ и МВ по 4-та линия

Изл Мост-Кърджали-Момчилград и ДТВ по 83-та линия

ЛТВ 18710/18711 ПОраз - Пщ - ПОраз
ПОраз-Асеновград-ПОраз
ТСВ Свиленград-Капъкуле
ДТВ Стара Загора - Димитровград и Димитровград - Кърджали
ЛТВ и МВ по 4-та линия
Изл Мост-Кърджали-Момчилград и ДТВ по 83-та линия
Малко информация за 91-ва линия (Самуил - Силистра), където товарно движение вече няма. Локални товарни влакове не вървят нито в участъка СМЛ - ИП нито между СИ и ИП. Редки изключения има в случай, че за фабриката за гарнитогрес КАИ в Исперих се назначи влак със суровина.
Railion Deutschland AG
Nürnberg
Nürnberg
През 2001 имаше товарни и по 16-та линия, ама отдавна вече ги няма.VESO написа:Това са пътническите.Товарен влак от Самуил до Исперих има,но както се спомена пътува доста рядко.Когато през 2001 г. посетих Силистра,имаше някакъв тов.влак,който тръгваше малко след пристигането на нощния от СФ (тогава през Русе).Товарачката се теглеше от русенска 07-00-ца.
Информация
Модератори