Глобален модератор
Прощавайте, забравих, то е от ЕГН-то.
Казвам се Емил Стрезов, на 52 години, плевналия по рождение, търновец по говор, габровец по жена, горнооряховец по душа. Парата и кюмюрът са ми влязли в дупето още като 5-годишен.
Забравих към биографията си да спомена, че като студент, а и след това си докарвах по някой лев допълнително като ватман.
Казвам се Емил Стрезов, на 52 години, плевналия по рождение, търновец по говор, габровец по жена, горнооряховец по душа. Парата и кюмюрът са ми влязли в дупето още като 5-годишен.
Забравих към биографията си да спомена, че като студент, а и след това си докарвах по някой лев допълнително като ватман.
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.
Здравейте на всички! Казвам се Димитър Тошев. На 20 години съм от Плодвив. Уча в Националната търговска гимназия тук в Пловдив. По локомотиви, влакове, жп транспорт........ съм запален от малък. Баща ми е локомотивен машинист в депо Пловдив от 25 години и това беше една от главнити предпоставки да се зарибя(както се казва) на тази тема.
за контакти: skype - success_erfolg
за контакти: skype - success_erfolg
Казвам се Мирослав Георгиев. Роден съм в Ямбол на 15 септември 1985, но живея в София от около 15 години. Интересувам се от железопътен транспорт от 2002 година. Доста време отделям на жп фотографията, но се опитвам да понаучавам и основни неща, свързани с технологията и организацията на жп транспорта, за което черпя информация от Интернет и списания, посветени на жп транспорт. Форуми като този ми помагат изключително много в това отношение, поради което се отнасям с необходимото уважение към участниците в тях и хората, които ги поддържат. Понастоящем съм студент втори курс в Технически Университет – София, специалност Комуникационна техника и технологии.
Railion Deutschland AG
Nürnberg
Nürnberg

Здравейте и от мен
Име:Ростислав Иванов Димитров (Великов Ангелов Маринов)
Роден съм на 05.08.1986г(20г) в гр. Силистра
Средно образование съм завършил в СОУ "Юрий А. Гагарин" Гр. Силистра.
В момента уча в Технически Университет София специалност Технология и Управление на Транспорта
По транспорт и по специално по влакове се запалих, когато ни заведоха на лабораторно упражнение на Централна Гара да гледаме стрелки. Но по принцип по влаковете си пътувам от малък по състезания и екскурзии и съм любител на пътуването с влак.
По сериозни познания получих миналия семестър и от тогава продължавам с образоването си в тази посока.
Но като цяло интересите ми са в областта на Транспорта. Интересувам се от Автомобили, инфраструктура, превозни средства, устройство...всичко свързано с транспорта...
Чета учебници в момента и не се занимавам с друга странична литература...
Слушам всякаква хубава за мен музика - основно тежка.
Не обичам да приказвам много. Малко, но качествено!
Контакти
Skype roskodylgokosko
ICQ 144841580
E-mail rostislavdimitrov@abv.bg
snimka
snimka
Име:Ростислав Иванов Димитров (Великов Ангелов Маринов)
Роден съм на 05.08.1986г(20г) в гр. Силистра
Средно образование съм завършил в СОУ "Юрий А. Гагарин" Гр. Силистра.
В момента уча в Технически Университет София специалност Технология и Управление на Транспорта
По транспорт и по специално по влакове се запалих, когато ни заведоха на лабораторно упражнение на Централна Гара да гледаме стрелки. Но по принцип по влаковете си пътувам от малък по състезания и екскурзии и съм любител на пътуването с влак.
По сериозни познания получих миналия семестър и от тогава продължавам с образоването си в тази посока.
Но като цяло интересите ми са в областта на Транспорта. Интересувам се от Автомобили, инфраструктура, превозни средства, устройство...всичко свързано с транспорта...
Чета учебници в момента и не се занимавам с друга странична литература...
Слушам всякаква хубава за мен музика - основно тежка.
Не обичам да приказвам много. Малко, но качествено!
Контакти
Skype roskodylgokosko
ICQ 144841580
E-mail rostislavdimitrov@abv.bg
snimka
snimka

Здравейте приятели и от мен!
Казвам се Борислав Георгиев а.к.а Критика. На 19 години съм. Живея в София, ж.к. Обеля 1. Голям фен съм на железниците още от малък и леденото Шуменско (червено) от по-голям
. Да съм част от това общество и член на този форум е чест за мен. Запалих се по локомотивите по време на едно пътуване от Враца към София, вечерта. Беше безлунна ясна вечер, беше тихо, само звукът от АТП-то и двигател-вентилаторите на електровоза раздираха тишината. Това, съчетано с изцяло обсипаното с звезди небе ме плениха и разбрах, че съм открил нещо ново, непознато за мен. Това беше светът на железниците. След тази вечер, няколко години след това аз ходех на Централна гара София и се молех, някой локомотив да спре и машинистите да отворят вратичката, за да видя пулта, по цял ден стоях там и се наслаждавах на съставите и оживлението... След това се запознах с Марио, съвсем случайно, чрез един друг форум. Този човек сбъдна всичките ми мечти, на него дължа нещо, което не може да се изрази нито с думи, нито с нищо. Моя е честта да сме приятели.
Бъдете живи и здрави и до нови срещи!
Казвам се Борислав Георгиев а.к.а Критика. На 19 години съм. Живея в София, ж.к. Обеля 1. Голям фен съм на железниците още от малък и леденото Шуменско (червено) от по-голям

Бъдете живи и здрави и до нови срещи!

Здравейте . Казвам се Филип Емилов , на 29 години съм , роден и живея в София . Завършил съм електротехника , като в момента работя в една платкаджийница
От малък влаковете са ми интересни и когато имам възможност винаги пътувам с влак . Не съм голям разбирач , затова повечко чета когато влизам при вас . Поздрави .

казвам се Тодор Георгиев,на 56 г,бивш локомотивен машинист на дизелови локомотиви-29 г стаж.от София съм и съм пенсионер.от година време започнах да се уча и на компютър да работя,участвам в няколко форума и от вчера и в този.за новите неща които пишете ги чета с любопитство,защото от 2003 г откакто се пенсионирах не съм ходил в депо София ,където съм работил най много, на на всички желая лок.06-00.така сега ще имам информация от написаното от Вас какво става в железницата.

Здравеите казвам се Радостин Момчилов. Роден съм в София и настояще живея тук.В момента уча в Техническият университет специалност-Машиностроене и уредостроене 3-ти курс. Завършил съм Техникум по електротехника и автоматика, специалност-автоматизация на производството...По железницата се се захласнах като малак когато леля ми донесе от Чехия комплект Н0...от там тръгна Любовта...Интересувам се по-специално от Инфраструктората...Други интереси: футбол,фитнес,електроника,компютри...ами това е ако някои иска да си полафиме skype:powera111 icq: 30-20-60-423...

Да се легализирам и аз Христо Филипов почти 32г.(след по малко от месец имам ЧРД
) и работя като локомотивен машинист в депо София. Започнах работа през 93г. в ел. депо Подуене като пом.лок. машинист та до сега все по локовете. Пиша рядко защото ме мъзи
а и нямам много време даже след малко трябва да тръгвам за работа но ако някой има въпроси със сигурност ще отговоря .

](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Приятно ми е.Казам се Иво Симеонов Патлиджански.Роден съм 1976 в село Бреница.Средното си образование завърших 1993 в град Роман. От 1993 до 1996 курсант във ВВТУ´´Тодор Каблешков´´. От 1996 служител в БДЖ,една година началник влак на диспечерска маневра в участъка:Долни Дъбник-Роман.От 1997 ръководител движение на гара Роман.През 2002 емигрирах и оставих железницата, но не и любовта към нея.В момента живея и работя в Испания,печеля добре,и живея добре,но ми липсват влаковете.Още си пазя правилниците и ги актуализирам когато мога.Поздравявам ви за чудесния форум,и благодаря на Павката че ми го показа.
Информация
Модератори