Или най-паче Rest in peace.......bdz46 написа:32 107/108 се спира от днес за заводски ремонт (ПР, СР или КР, не е уточнено още). Това означава, че може в следващите няколко години да не я видим в движение.

Глобален модератор

Преди да влезне 107/8 трябва да се изпише 109/10 от среден ремонт, а тя едва е направила пътните проби и е била ударена от апаши. Откраднали са реактори. Поставени са отново реактори, но машината е седяла доста време преди да се сложат реактори и не е изписана. 

«Charioteer» & «Fleetwood» - 1948 г. - 133 bombs
«Dropshot» & «Trojan» - 1949г. - 150 bombs

Администратор
Ще ми отговорите ли?Mashinista написа:Извинете ме за невежеството,ама какво е реактор(аз знам за други реактори).Какво представлява?

Това е дросел за изглаждане на пулсациите на постоянния ток, подаван за захранване на ТД. При локомотивите, имайки в предвид голямата мощност на тези дросели се наричат изглаждащи реактори.
64.19

Това е дросел за изглаждане на пулсациите на постоянния ток, подаван за захранване на ТД. При локомотивите, имайки в предвид голямата мощност на тези дросели се наричат изглаждащи реактори.[/quote]Ясно,мерси!lok45111 написа:Ще ми отговорите ли?Mashinista написа:Извинете ме за невежеството,ама какво е реактор(аз знам за други реактори).Какво представлява?

Вчера работих с 32-109,обаче заваля силен дъжд,и тя бързо,бързо се прецака.Влезе вода през челното стъкло на кабина 110,заля ПТ-то и даде някакво късо и ФР отказа.Вл 50224 на половинка от Гълъбник до София.Дали са я оправили,не знам.... 

Администратор
32 089 има проблем с температурата на маслото за охлаждане на трансформатора. Вчера на колегата му е задействало няколко пъти РТМ, температурата на маслоо е била 70 градуса и по негово мнение "на трафа може да се пържят яйца". Вероятно има някакво вътрешно късо в намотките или масления радиатор е запушен и има нарушен топлообмен.
Колегите, работещи на ЕМВ да следят температурата на трансформатора на 32 089!
Колегите, работещи на ЕМВ да следят температурата на трансформатора на 32 089!
64.19
Информация
Модератори