Де да знам, идва влака на Г.Оряховица с 255 минути закъснение , отварям вратата , дори в този вагон където се качих първо отсрещната врата имаше сняг до тавана(нямах възможност да снимам, бях премръзнал). После кат тръгна забелязах , че през прозорците вее много силно!bdz_bg написа:От къде толква сняг във влака бре.
Вратите бяха затворени, аз бях в коридора и го видях сам с очите си КАК СНЕГЪТ СЕ НАВЯВА ПРЕЗ ОПЛЪТНЕНЯТА НА ПРОЗОРЦИТЕ И ВРАТИТЕ в движение..bdz46 написа:Снега е навят между вагоните, защото някой не е затворил вратата.
Който не е доволен да хваща автобус (да видим до къде ще стигне и кога).
Вагоните не са "нощували" , влака по принцип е нощен от Кардам в 20:40 и 7:36 В София , но днес беше с 255 минути закъснени..VESO написа:Това , което се е случило във влака е нечувано.Къде са нощували тези вагони , понеже предполагам , че преспите 100% не са се натрупали по време на движение.
В настоящото положение се правят компромиси с всичко, само влакът да се движи.pavkata_zaraboy86 написа:И Тошко е прав, ама с парното не трябва да се прави никакъв компромис! После те ли ще ми плащат лекарствата, а?
Нищо не е това закъснение.Димитър написа:влака по принцип е нощен от Кардам в 20:40 и 7:36 В София , но днес беше с 255 минути закъснени..
Пиши на e-mail bdz@bdz.bg и чакай отговор.Димитър написа: И все пак как мога да пиша писмо до тази Белева , защото си нямам и напредстава коя е тъз?
Пуснах едно мейлче,пък да видимNikss написа:Пиши на e-mail bdz@bdz.bg и чакай отговор.Димитър написа: И все пак как мога да пиша писмо до тази Белева , защото си нямам и напредстава коя е тъз?