Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

Днес в 08:55 отново бе засечено движение по единствената функционираща 600 мм ж.п линия у нас! Досега бях виждал 2 сини локомотива но днес беше зелен на цвят - значи има поне 3 машини в движение!
Обратна връзка:

Мнение от mitko_pz »

каква е тази единствена функционираща линия :roll:
депо подуяне
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

07 написа:Днес в 08:55 отново бе засечено движение по единствената функционираща ж.п линия у нас!
Може би си пропуснал, че става въпрос за 600мм междурелсие. Иначе се получава двусмислено.
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

bdz46 написа:
07 написа:Днес в 08:55 отново бе засечено движение по единствената функционираща ж.п линия у нас!
Може би си пропуснал, че става въпрос за 600мм междурелсие. Иначе се получава двусмислено.
амии и аз не знам как съм пропуснал че става въпрос за 600мм!
Гост
Гост

Мнение от Гост »

И аз още нищо не схващам какви 600мм какви зелени и сини локомотиви??? Да не става въпрос за солници ?
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

KRAKOMOBILA написа:И аз още нищо не схващам какви 600мм какви зелени и сини локомотиви??? Да не става въпрос за солници ?
Да другаде не се сещам за работеща 600мм линия
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

07 написа:
KRAKOMOBILA написа:И аз още нищо не схващам какви 600мм какви зелени и сини локомотиви??? Да не става въпрос за солници ?
Да другаде не се сещам за работеща 600мм линия
Може би в някоя мина.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Тези дни докато разглеждах сайт за индустриалните теснопътни ж.п. линии в Европа,обърнах внимание на раздела за България и там попаднах на снимки,на които смятам че е заснето локомотивчето на бургаските солници,ето ги тях (авторът им е маркирал името си в горния ляв ъгъл):
Изображение
Изображение
Изображение
Обратна връзка:

Мнение от Ivan »

Мда в Бургаските солници са, Между Другото фучах с колелото през солниците един път и видях едно локомотивче и веднага се заковах, да го погледам, беше много забавно как Машиниста го остави да върви на бавен ход, слезе премести стрелката и се качи пак... 8)
Това беше миналото лято, когато все още имах колело, иначе братята фесове ми отнеха единствения бърз транспорт. Иначе мисля да взема назаем някое колело и да се врътна да вида къде ги, прибират тия малки локомотивчета,малко депо с канал за ремонти туй онуй..Не може то така да има такива влакчета, а да не се подържат.
Обратна връзка:

Мнение от Nikola VS »

Оффтопик!!!

Днес в 08:55 отново бе засечено движение по единствената функционираща ж.п линия у нас!
Пази боже да си говориме така след време!!! :lol: :lol: :lol:

Мнение от veselintodorov »

Движение има, както си личи от снимките, но е много далече Бургас да се разгледа по обстойно положението по трасето и да се направят повече снимки и така.

Мнение от БДЖ »

А кой е точно сайта ако не е тайна ?

Мнение от Labros »

600 мм линия има и на територията на "Импрегнация 2000 "АД на гара Белово, но няма локомотив. Маневрата се извършва с фадрома.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

В Белово имаше едно локомотивче. Преди няколко месеца го видях за последно работещо.

Мнение от Labros »

Възможно е. Аз никога не съм го засичал. Винаги като съм минавал и е правена маневра, жълта фадрома бута вагончетата.
А беловското като бургаското ли е?
Публикувай отговор

Обратно към “Инфраструктура | Railway Infrastructure”

Информация