Днес в 08:55 отново бе засечено движение по единствената функционираща 600 мм ж.п линия у нас! Досега бях виждал 2 сини локомотива но днес беше зелен на цвят - значи има поне 3 машини в движение!
Последно промяна от 07 на Чет Юни 14, 2007 9:05 pm, променено общо 1 път.

Мда в Бургаските солници са, Между Другото фучах с колелото през солниците един път и видях едно локомотивче и веднага се заковах, да го погледам, беше много забавно как Машиниста го остави да върви на бавен ход, слезе премести стрелката и се качи пак... 
Това беше миналото лято, когато все още имах колело, иначе братята фесове ми отнеха единствения бърз транспорт. Иначе мисля да взема назаем някое колело и да се врътна да вида къде ги, прибират тия малки локомотивчета,малко депо с канал за ремонти туй онуй..Не може то така да има такива влакчета, а да не се подържат.

Това беше миналото лято, когато все още имах колело, иначе братята фесове ми отнеха единствения бърз транспорт. Иначе мисля да взема назаем някое колело и да се врътна да вида къде ги, прибират тия малки локомотивчета,малко депо с канал за ремонти туй онуй..Не може то така да има такива влакчета, а да не се подържат.
Оффтопик!!!

Пази боже да си говориме така след време!!!Днес в 08:55 отново бе засечено движение по единствената функционираща ж.п линия у нас!

Информация
Модератори