дадох 25г от живота си на БДЖ НО СЛЕД ВЧЕРАШНОТО ДЕЙСТВИЕ НА УПРАВАТА НАПРАВО СЪМ В ШОК. Тъй като завода в Пирдоп е в ремонт БЖК нямат работа и как и от къде на къде взимат от днес две помошни едната е на влак30 502 като помага до Дкм и се връща да помага на вл.30532 .А другата е помошна на 30504 .Е това не мога да го разбера как и от къде на къде като това са си наши влакове все едно утре ако останем без работа и те да ни дадат някой от техните чифтове .Дайте мнение как да се защитим. И най очебийното е че локомотивите два на брой ще домуват в депото в Карлово сто процента без да се плаща паркинг.

Администратор
Има някакъв двустранен договор между БДЖ и БЖК, в който има клауза за сътрудничество между двете компании. Локомотивите на БЖК са ангажирани не защото нямат работа, ами защото в БДЖ има остър недостиг на локомотиви и сега ще се икономисат две помощни. 1-ва помощна Карлово поне според мен е най - добре да си остане на БЖК, а втората да си ни я дадат. Лятото като тръгнат Оптимите ще е още по - голяма криза при нас и нищо чудно пак БЖК да вземе помощните.
64.19
Не е така. Завода в пирдоп не работи и за това двете машини са пуснати като помощни. По заповедта издадена машините трябва да са или отзад на влака като бутащи или като влакови т.е. първа след вагоните но никога не трябва да са на челоlok45111 написа:Има някакъв двустранен договор между БДЖ и БЖК, в който има клауза за сътрудничество между двете компании. Локомотивите на БЖК са ангажирани не защото нямат работа, ами защото в БДЖ има остър недостиг на локомотиви и сега ще се икономисат две помощни. 1-ва помощна Карлово поне според мен е най - добре да си остане на БЖК, а втората да си ни я дадат. Лятото като тръгнат Оптимите ще е още по - голяма криза при нас и нищо чудно пак БЖК да вземе помощните.
Най-великата доблест не е в това никога да не паднеш, а да се изправиш всеки път, когато паднеш.

Администратор

Информация
Модератори