Вижте интересни снимки от улиците на Бърно-Чехия на влакове движещи се по тях
http://www.fishki.net/comment.php?id=19131
http://www.fishki.net/comment.php?id=19131

Глобален модератор
Страхотно е!
Аз много нощи съм висял по улиците на Будапеща да гледам как по трамвайните линии се движат товарни влакове. За съжаление това ставаше само нощем когато нямаше трамвайно движение и нямаше как да снимам в тъмницата. Имаше много предприятия, даже и в центъра, които имаха клонове от трамвайната мрежа и по нея им се подаваха вагоните. Локомотивите бяха на трамвайно напрежение, имаше и дизели - Ганцове, като нашите 51.
Аз много нощи съм висял по улиците на Будапеща да гледам как по трамвайните линии се движат товарни влакове. За съжаление това ставаше само нощем когато нямаше трамвайно движение и нямаше как да снимам в тъмницата. Имаше много предприятия, даже и в центъра, които имаха клонове от трамвайната мрежа и по нея им се подаваха вагоните. Локомотивите бяха на трамвайно напрежение, имаше и дизели - Ганцове, като нашите 51.
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.

Администратор
приятно ми е, че като нов във форума съм Ви показал хубав материал и оценен от Вас.За влаковете в Будапеща баща ми казваше ,че когато 1946 г е бил на специализация по трамвайни работи ,още тогава е имало ман.влакове и след спиране на трамваите към24 ч до 5 ч са теглени вагони и където е трябвало са откачвани и разтоваряни и после отвозвани.Още тогава метрото на града е било свързано с крайградската железница и те са били на квартира на 40 км от Будапеща.

А дали и някой ден няма да видим в София нещо подобно из трамвайните релси
Снимките са просто уникални

Ами най-вероятно е така.Иначе трябва да се поставят специални знаци и така стават два вида.По този начин би се увеличил риска от грешки и съответно неприятни инциденти.Тези влакове май се водят по шосейната сигнализация
Снимките са просто уникални

Представяш ли си ако са по шосейната сигнализация какъв разход на гориво ще е? Предполагам че всички са забелязали как пред повечето влакове се движи полицейска кола и на кръстовищата сичко е отцепеноLabros написа: Ами най-вероятно е така.
Най-великата доблест не е в това никога да не паднеш, а да се изправиш всеки път, когато паднеш.

Особено на кръстовището на Кракра с Дондуков и на женския пазар ще изсипе товара на шосетоrexkos написа:На практика е невъзможно по софийските трамвайни линии (или по-точно 20 и 22) да се движат нормални влакове, понеже има много остри криви и те няма да могат да се впишат в тях.
Иначе снимките са уникални! Браво

депо подуяне
Информация
Модератори