Глобален модератор

То и локомотивите се командироват по депа барабар с електричките. Слава богу все още не се е стигнало до командирования на ДМВ-та.
Последно промяна от Nikss на Пон Апр 25, 2011 11:25 am, променено общо 1 път.

В България всичко е така - все някъде криза и липса. Същата работа в БДЖ.

Е да, ама мисълта ми е друга-например в депо Пловдив са зачислени 8 ДМВ-та Дезиро Класик. Обаче в депо София нямат достатъчно и искат от депо Пловдив една за 1 месец. Зa това говоря.

Всички ДМВ Дезиро са варненски и са командировани по депата. Когато някой ДМВ, който работи в Пловдив навърти пробег за някакъв ремонт, той се изпраща в депото, където домува (Варна). След като му се извърши ремонта, този ДМВ може да отиде примерно в Левски и ще работи там докато навърти пробег за следващ ремонт. На мястото на този ДМВ от Варна ще пратят в Пловдив друг, който ще се завърти в пловдивския график. Така всички ДМВ се въртят по всички депа на произволен принцип и няма наши-ваши.
По горния пример, 10 005 в момента работи в софийския график докато навърти пробег за технически преглед, след което може да отиде да работи примерно в Пловдив.
По горния пример, 10 005 в момента работи в софийския график докато навърти пробег за технически преглед, след което може да отиде да работи примерно в Пловдив.
А с ЕМВ Дезиро дали ще е така? Аз не мисля.... няма смисъл....
Информация
Модератори