На 6 Март (Вторник) от 6:30 по DISCOVERY channel ще се излъчи документалната поредица Знакови машини: Влакове. Има и приложена снимка към програмата на която се вижда една 44-ка ШКОДА, което значи, че може да е свързано с локомотивите от нашето БДЖ. Продължителността на поредицата и от 6:30 до 7:00 точно половин час. Който желае да го гледа. Аз вписвам информацията,тъй като ШКОДА-та ме заинтересува и като гледам май за БДЖ ще се говори, но да видим. Ако има продължение и излъчват 2-ри епизод от тази поредица ще ви кажа след около 1 седмица.
Последно промяна от Nikss на Пон Апр 25, 2011 11:10 am, променено общо 1 път.

Знам, че ШКОДА-та е вносна от Чехия, но знаеш, че тези които са внесени от там бачкат в България, а не в Чехия и затова. Пък и чешките Шкоди са други на цвят и са на друга железница, а нашите са си червени и служат на БДЖ ЕАД. Затова.
Последно промяна от Nikss на Пон Апр 25, 2011 11:11 am, променено общо 1 път.

Аз не мога да я кача, щото е на вестник.
Последно промяна от Nikss на Пон Апр 25, 2011 11:08 am, променено общо 1 път.

Едва ли по DISCOVERY channel ще тръгнат да дават филм за БДЖ.Най-вероятно е понеже програмата се печати у нас и като се знае,че филмчето ще е свързано с влакове,да са турили от печатницата произволна снимка на някой наш локомотив.Все пак ако филмът е свързан с БДЖ те щяха да се похвалят наляво и надясно,че от DISCOVERY channel са снимали филм за тяхИма и приложена снимка към програмата на която се вижда една 44-ка ШКОДА,което значи,че може да е свързано с локомотивите от нашето БДЖ.Продължителността на поредицата и от 6:30 до 7:00 точно половин час.Който желае да го гледа.Аз вписвам информацията,тъй като ШКОДА-та ме заинтересува и като гледам май за БДЖ ще се говори,но да видим.

Е не знам. Утре като го гледам сутринта ще гледам да впиша резултатите до 7 сутринта.
Последно промяна от Nikss на Пон Апр 25, 2011 11:09 am, променено общо 1 път.

Не успях да гредам предаването,щото си спинках сладичко по него време.Но както и предполагах,не е бил хич за БДЖ документалния филм.Просто от вестника са турили снимка на някой наш локомотив,че да се разбере,че филмът е предназначен за влакове.Надявам се филмът да е бил интересен и да си е заслужавал ранното ставанеНямаше нищо общо с БДЖ това!!!

Ранното ставане си заслужаваше. Най много ме изкефиха парните локомотиви, влаковете които се движат по назъбени релси и с назъбени колела и мерцедеса дето има и гуми и колела за да се движи по релсите и може да тегли до 1000 тона. УНИКАЛНО. Същото беше и ремонта на линиите, а това е нещо от първа необходимост. Вестника е сложил наша Р-ка за да привлече вниманието на любителите на влаковете. Вече ще знам. В Събота ще оповестя дали ще има следващ епизод или подобен на излъченото тази сутрин.
Информация
Модератори