Здравейте
От доста време се чудя. от къде човек може да се снабди с карта на жп линиите в Б-я. Виждал съм ги по гишетата и в кабинетите на няколко преподавателя от ТУ-Сф.
Търсих си и някакъв малък заместник в интернет, но нещо не можах да се сдобия с такъв.
Ако може някой да ме упъти, ще съм благодарен!
Поздрави
От доста време се чудя. от къде човек може да се снабди с карта на жп линиите в Б-я. Виждал съм ги по гишетата и в кабинетите на няколко преподавателя от ТУ-Сф.
Търсих си и някакъв малък заместник в интернет, но нещо не можах да се сдобия с такъв.
Ако може някой да ме упъти, ще съм благодарен!
Поздрави

Мога да ти дам само карта без надписите на линиите и гарите!Но може да се организираме от форума(сигурно знаете картите на маршрутите в сайта на бдж) и да насложим всички линии една върху друга,но ще бъде малко сложно! 

Последно промяна от Mashinista на Пет Мар 02, 2007 5:04 pm, променено общо 1 път.

Глобален модератор
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.

Глобален модератор

В момента се занимавам с правенето на картата на недосторената линия Долно Езерово - (Ст.Оряхово) Долни чифлик! За сега поради липса на GPS с който да обходя останките от трасето (от Д. Езерово до Кошарица трасето е 90% запазено) използвам спътникови снимки oт Googlemaps. Моля за помощ по възрастните участници от форума (стоителството е зарязано в периода 1962-1963 год.) къде трябва да търся изхода на тунела при Кошарица или поне колко е трябвало да бъде дълъг! Другата ми изненада е че въпреки че е обявена като Долно Езерово Долни Чифлик край Долни чифлик няма останки от трасе, а такива се появиха в района на Старо Оряхово но много бързо се губят!

Печатницата е на "Картография" ЕООД и имаш лично съобщениеpockoc написа:И все пак, тези "фирмени" карти (имам предвид, че са правени в печатница или от сорта), подробно посочващи гари и паланки, някой знае ли дали се разпространяват? Или са само за фирмено(БДЖ) ползване.
Аз ще поразпитам даскалите в ТУ...и ще видим какво ще излезе

«Charioteer» & «Fleetwood» - 1948 г. - 133 bombs
«Dropshot» & «Trojan» - 1949г. - 150 bombs

Глобален модератор
Дидо, ходил съм в "Картография" и съм питал, но нищо. А има издадени не само обща карта, но и карти на отделни жп възли с коловозното развитие. Ако знаеш как може да се обзаведе човек с такива неща, свирни.dido73 написа:Печатницата е на "Картография" ЕООД и имаш лично съобщениеpockoc написа:И все пак, тези "фирмени" карти (имам предвид, че са правени в печатница или от сорта), подробно посочващи гари и паланки, някой знае ли дали се разпространяват? Или са само за фирмено(БДЖ) ползване.
Аз ще поразпитам даскалите в ТУ...и ще видим какво ще излезе
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.

Имаш лично съобщениеTramway написа:Дидо, ходил съм в "Картография" и съм питал, но нищо. А има издадени не само обща карта, но и карти на отделни жп възли с коловозното развитие. Ако знаеш как може да се обзаведе човек с такива неща, свирни.dido73 написа:Печатницата е на "Картография" ЕООД и имаш лично съобщение

«Charioteer» & «Fleetwood» - 1948 г. - 133 bombs
«Dropshot» & «Trojan» - 1949г. - 150 bombs

Информация
Модератори