Спомням си преди около година или 2 четох някъде, че на тази ЕМВ й викали прокълнатата мотриса - на няколко пъти пред нея застават млади момичета с риск да загубят живота си по собствено желание. Друго: пътувайки жена, цигани я нападат и я убиват в тоалетната докато мотрисата пътува. Възрастен човек пък получава инфаркт докато пътува. А кажете ми какво значи тва... дали наистина е прокълната или... Заглавието на статията беше: Сатаната се всели във влак-убиец на БДЖ, защото когато на втория път младо момиче застава пред мотрисата тя не успява да спре, докато на първия път е успяла да спре.
Последно промяна от Nikss на Пон Апр 25, 2011 11:07 am, променено общо 1 път.

Администратор
Това с проклятието над ЕМВ беше писано във фестник "ШОУ". В действителност секцията в Монтана за един ден утрепа трима човека на прелези и на следващата сутнир дядка получил инфаркт пак там. Но чак пък да е проклетаbdz46 написа:Не съм чувал подобни неща за тази секция. Като изключим проблемите ни с нея преди два дни, когато грохна тотално, до сега винаги е била от най-читавите софииски ЕМВ. Знаеш ли повече за тези случаи и кога са ставали?

64.19

Е така пишеше, че била прокълната и е такива работи, че по пътя за Монтана изтрепала няколко човека. А относно техническото й състояние не съм толкова на ТИ с това, защото не съм се качвал все още в нея, но може да ми се наложи, щото ако не се лъжа тя обслужва понякога ПВ20101 и ако не се лъжа на снимката във вестника май мотрисата беше на Червен бряг, което значи, че може да е била снимката с ПВ20101, щото тоя влак се обслужва от софийски 32-ки.lok45111 написа:Това с проклятието над ЕМВ беше писано във фестник "ШОУ". В действителност секцията в Монтана за един ден утрепа трима човека на прелези и на следващата сутнир дядка получил инфаркт пак там. Но чак пък да е проклетаbdz46 написа:Не съм чувал подобни неща за тази секция. Като изключим проблемите ни с нея преди два дни, когато грохна тотално, до сега винаги е била от най-читавите софииски ЕМВ. Знаеш ли повече за тези случаи и кога са ставали?![]()
![]()
Последно промяна от Nikss на Пон Апр 25, 2011 11:06 am, променено общо 1 път.

Че измислят - измислят за да си запълнят страниците. Няма да се учудя ако някой ден пишат нещо за нашия форум. Че е било лош късмет може, ама па чак толкова... Не е ли малко съмнително толкова хора с една мотриса... що не стана например с 33 008 или някоя друга?=> може наистина да е прокълната, но не знам. Aко пътувам някой път с ПВ20101 и е тя с него ще ви кажа как е минало пътуването.Labros написа:И аз не вярвам,че ЕМВ-то е проклето.По съм склонен да приема,че става въпрос за лош късмет.Пък и всеки знае как вестниците от типа на по-горе споменатия обичат да преувеличават и измислят разни неверни неща.

Последно промяна от Nikss на Пон Апр 25, 2011 11:01 am, променено общо 1 път.
Преса.... не вярвам на тези работи, инцидентите сигурно са се случили, но пресата си търси нещо да се хване и да разтегли локумите....
Черен Хумор(не ми се обиждайте):
Черен Хумор(не ми се обиждайте):
Или пък няма....ако пътувам някой път с ПВ20101 и е тя с него ще ви кажа как е минало пътуването
32 139 може да се падне на 20101 точно колкото всички други софииски секции, защото графика е общ. А щом е писано във вестник Шоу, Шок или нещо такова, значи си е чиста измислица, понеже някога някъде ударила трима души за един ден. Даже не е сигурно дали точно тази ги е ударила или от вестника са си намерили първата срещната секция по гарата.
Не ми е давала РЗС. При потегляне е като изтребител и даже при нормално (намалено) ускорение те залепя за стола и има страхотен реостат (може би най-добрия от софииските). Онзи ден обаче определено не и беше ден и грохна отвсякъде, изкарахме повеската на магия и с много тичане по вагоните. Веднъж остана и на позиция и беше с един компресор, а по едно време и с нито един.

Като имам възможност ще се кача в кабината и ще ви кажа как върви, но няма изгледи да е скоро...
Последно промяна от Nikss на Пон Апр 25, 2011 11:00 am, променено общо 1 път.
Информация
Модератори