Дочух оттук-оттам,че имало списание с такова име някой би ли ме светнал по въпроса? 

Последно промяна от Mashinista на Съб Фев 10, 2007 7:52 pm, променено общо 1 път.

Администратор

Глобален модератор
Вестник "Железничар" излиза в четвъртък и може да се купи от дирекцията и околните будки, също така го доставят по всички поделения на БДЖ и НКЖИ, откъдето служителите могат да си го взимат.
Списанието съм го виждал да се продава на доста будки из центъра на София.
Начинът за абониране се указва във всеки брой и на двете издания. Аз се бях абонирал за списанието, но след като за цяла година получих 2 (два) броя се отказах и сега се снабдявам директно от редакцията. Оказа се, че тъй като раздавачите не могат да го натикат в кутията го оставят отгоре, и оттам вече е ясно какво става.
Списанието съм го виждал да се продава на доста будки из центъра на София.
Начинът за абониране се указва във всеки брой и на двете издания. Аз се бях абонирал за списанието, но след като за цяла година получих 2 (два) броя се отказах и сега се снабдявам директно от редакцията. Оказа се, че тъй като раздавачите не могат да го натикат в кутията го оставят отгоре, и оттам вече е ясно какво става.
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.
Какво общо взето се пише там, за списанието ясно, всички сме чели и виждали, винаги е интересно, но във вестника? 

Информация
Модератори