- Не малка част от София-Пловдив
- Костинброд-Сливница
- Мездра-Горна Оряховица
- Сливен-Бургас (предположение, тъй като не съм пътувал по този участък)
Знам че има и други участъци , но не ги знам, тъй като не съм пътувал по тях.

Последно промяна от rexkos на Чет Ное 23, 2006 8:26 am, променено общо 1 път.
Правилното е Сливен-Церковски (за съжаление) От там до Бургас е с настави (последно мисля че 1988 е ремонтиран сериозно)rexkos написа:....................
- Сливен-Бургас
Ясно. Мислех че оттам до Бургас е безнаставов тъй като пътят никак не е лош (е поне влакът трака07 написа:Правилното е Сливен-Церковски (за съжаление) От там до Бургас е с настави (последно мисля че 1988 е ремонтиран сериозно)rexkos написа:....................
- Сливен-Бургас
Последно промяна от rexkos на Пет Яну 11, 2008 8:31 pm, променено общо 1 път.
Чакай!БЕЗнаставов път?Това означава според мене,че няма настави нали така?Тогава следва да не трака както каза Тодорlok43r написа:Пътя си е безнаставов но това не пречи да блъска.vankata написа:горна-асеново; дралфа-тарговище път2 хан крум-шумен е настав и така блъска че свят да ти се завие.Стара загора-Калояновец по път 1и2 е безнаставов.Тракия-Скотаре по път 2 е безнасавов.Това е по 8 линия
Точно така. Ако пътят е с настави трака, ако без не трака. В много европейски държави 100% от жп линиите са с безнаставов път. Именно целта на безнаставовия път е влакът да не трака, и с това се смята за по-добър. Не мога да кажа точно кой от двата вида е по-добър. Безнаставовите са по-здрави, подходящи са за по-високи скорости, но тук скучното е че влакът не трака (само ако скоростта е неповече от 130-140, че ако е повече и трака на човек свят ще му се завие). При настовият път е по-малко качествен от безнастовия и за това не толкова предпочитан. Но това което ми харесва при него е, че влакът трака.KRAKOMOBILA написа:Чакай!БЕЗнаставов път?Това означава според мене,че няма настави нали така?Тогава следва да не трака както каза Тодорlok43r написа:Пътя си е безнаставов но това не пречи да блъска.vankata написа:горна-асеново; дралфа-тарговище път2 хан крум-шумен е настав и така блъска че свят да ти се завие.Стара загора-Калояновец по път 1и2 е безнаставов.Тракия-Скотаре по път 2 е безнасавов.Това е по 8 линия
Последно промяна от lok43r на Чет Май 06, 2010 8:32 pm, променено общо 1 път.