Искам да ви поканя на едно зрелищно събитие на което ще присъстват хиляди души.Надявам се да направите и вие едно форумно пътуване и да се видим всички.Изживяването ще бъде незабравимо -музика(китари ,банджота,тъпани и кой каквото има)барбекюта-кой каквото си донесе ,алкохол -кой колкото и какъвто си донесе,жени-в изобилие и най-важното-най-голямата заря в България.Аз и моите приятели ще подготвим незабравима заря в чест на моята сватба,която ще е на следващият ден.Всеки има правото да носи със себе си фоерверки и зари по своя преценка ,за да направим най-великата заря правена някога в БЪлгария.Ето и повече информация : http://www.facebook.com/event.php?eid=2 ... event_wall Организатор съм Аз,така че за всякакви въпроси и питания се обръщайте към мен.
Надявам се да си прекараме страхотно.
Надявам се да си прекараме страхотно.
Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак 

Администратор
Аз съм навит , ама първо трябва да питам жена ми дали ще ме пусне !plastikat написа:.....,жени-в изобилие ......

Няма проблеми,радвам се ,че се получава весел разговор.Датата е 23.09.Часът ще е около 21-22:00 часа.В момента действаме за разрешително от общината.Мястото ще е на плажа между капаните и солниците.Дано всичко се получи така,както съм го замислил.Предполагам,че за никого не е проблем да отдели 5-10-20 лева за фоерверки и още толкова за ядене и пиене.Палим ги по едно и също време ,снимаме зарята,хапваме пийваме ,веселим се на плажа и кой колкото издържи.
Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак 

Информация
Модератори