Все пак има още запалени железничари... :roll:
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Много хубав репортаж. Чудя се дали и те си имат клуб както софийския ЖП техникум?
64.19

Мнение от turboto »

lok45111 написа:Много хубав репортаж. Чудя се дали и те си имат клуб както софийския ЖП техникум?
Репортажа е толкова нагласен с предварително написан текст и т. на т. че само БНТ и никой друг не могат да го изфабрикуват... Ако държите ще Ви направя пълен анализ :))) все пак това съм учил :)))
Обратна връзка:

Мнение от vesko7 »

Дори и така да е - все пак някой се е сетил, че има и такова училище.
Похвално за БНТ. А и децата са надъхани. Успешна реализация им желая в Живота и дай Боже в Железниците.
Powered by Mac OS X 10.7.3 /Lion/ & Safari 5.1.2

Изображение

Мнение от turboto »

Да но по-този начин лично на мен ми действа отблъскващо отколкото заинтригуващо... сигурно е заради ЕГН-то ми и това че съм се наслушал на заучени реплики и постановки

stankos: DONE! :)
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Боби , моля те не цитирай предходното мнение . Страда четивността на форума , а не е и необходимо . Става въпрос само , когато се коментира мнението преди твоето .
Обратна връзка:

Мнение от dido73 »

turboto написа:Репортажа е толкова нагласен с предварително написан текст и т. на т. че само БНТ и никой друг не могат да го изфабрикуват... Ако държите ще Ви направя пълен анализ :))) все пак това съм учил :)))
Много си е хубав репортажа. Кое му е нагласеното? Може би репликите ..."...много хубаво си изкарахме 4 години.." Това ли е нагласена реплика? Единствения заучен текст е на водещата като обяснява за влаковете и т.н., но при всяко предаване има заучен текст.
Репортажа е много хубав, момчетата и момичетата много добре се изказаха и съм сигурен, че благодарение на такива репортажи ще има и занапред много желаещи младежи да станат железничари, въпреки тежката и неблагодарна професия.
Изображение - Директива № 432/Д - несбъднатият холокост
«Charioteer» & «Fleetwood» - 1948 г. - 133 bombs
«Dropshot» & «Trojan» - 1949г. - 150 bombs

Мнение от SaiLeR »

dido73 написа:
turboto написа:Репортажа е толкова нагласен с предварително написан текст и т. на т. че само БНТ и никой друг не могат да го изфабрикуват... Ако държите ще Ви направя пълен анализ :))) все пак това съм учил :)))
Много си е хубав репортажа. Кое му е нагласеното? Може би репликите ..."...много хубаво си изкарахме 4 години.." Това ли е нагласена реплика? Единствения заучен текст е на водещата като обяснява за влаковете и т.н., но при всяко предаване има заучен текст.
Репортажа е много хубав, момчетата и момичетата много добре се изказаха и съм сигурен, че благодарение на такива репортажи ще има и занапред много желаещи младежи да станат железничари, въпреки тежката и неблагодарна професия.
Дидо, репортажа е много нагласен.И аз преди години учех в ГО, за щастие не в това училище.И имам доста познати завършили там, които хал хабер си нямат от ЖП транспорт.Просто нивото на училището е прекалено ниско, и въобще не отговаря на видяното в клипа.Ще ти покажа и реална ситуация.

На матурата която беше за моя випуск през 2009-та имахме квестори от същото училище, имахме и задача да обозначим ЖП гари на една карта, а преподавателя просто внесе една карта(която всички гледаха) и каза "гледайте".. дори и след това имаше резилтати от сорта на "Сливенград".Просто не е това което се представя, и съм убеден че учениците там които са от района на ГО просто отиват да си вземат дипломата, а не да придобият някакви знания и умения по ЖП транспорт.

Мнение от turboto »

Ако някой има камера, дайте да спретнем един репортаж, тъкмо ще си направим и едно организирано мероприятие... аз имам грижата да снимам, после да го озвуча и монтирам (няма да е професионално защото нямам къде, но гарантирам колко ще е по-различно и ще се усети хъса и влечението към железницата на всички участници)

Ако на някои му 'ареса идеята да пусне тема в мероприятията и да нахвърляме :)

Мнение от nikol4yy »

Аз живея в ГО и наистина ЖП техникума е мн западнало училище, там ходят само ученици , които никъде другаде не могат да бъдат приети и които не искат да се реализират напред с добра подготовка в др мн по-добри училища
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

много хубав и интересен матерял :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Нещата от живота | Matters of Life”