Все пак има още запалени железничари... 

Администратор

Да но по-този начин лично на мен ми действа отблъскващо отколкото заинтригуващо... сигурно е заради ЕГН-то ми и това че съм се наслушал на заучени реплики и постановки
stankos: DONE!
stankos: DONE!

Последно промяна от turboto на Вто Авг 30, 2011 2:59 pm, променено общо 1 път.

Много си е хубав репортажа. Кое му е нагласеното? Може би репликите ..."...много хубаво си изкарахме 4 години.." Това ли е нагласена реплика? Единствения заучен текст е на водещата като обяснява за влаковете и т.н., но при всяко предаване има заучен текст.turboto написа:Репортажа е толкова нагласен с предварително написан текст и т. на т. че само БНТ и никой друг не могат да го изфабрикуват... Ако държите ще Ви направя пълен анализ)) все пак това съм учил
))
Репортажа е много хубав, момчетата и момичетата много добре се изказаха и съм сигурен, че благодарение на такива репортажи ще има и занапред много желаещи младежи да станат железничари, въпреки тежката и неблагодарна професия.

«Charioteer» & «Fleetwood» - 1948 г. - 133 bombs
«Dropshot» & «Trojan» - 1949г. - 150 bombs
Дидо, репортажа е много нагласен.И аз преди години учех в ГО, за щастие не в това училище.И имам доста познати завършили там, които хал хабер си нямат от ЖП транспорт.Просто нивото на училището е прекалено ниско, и въобще не отговаря на видяното в клипа.Ще ти покажа и реална ситуация.dido73 написа:Много си е хубав репортажа. Кое му е нагласеното? Може би репликите ..."...много хубаво си изкарахме 4 години.." Това ли е нагласена реплика? Единствения заучен текст е на водещата като обяснява за влаковете и т.н., но при всяко предаване има заучен текст.turboto написа:Репортажа е толкова нагласен с предварително написан текст и т. на т. че само БНТ и никой друг не могат да го изфабрикуват... Ако държите ще Ви направя пълен анализ)) все пак това съм учил
))
Репортажа е много хубав, момчетата и момичетата много добре се изказаха и съм сигурен, че благодарение на такива репортажи ще има и занапред много желаещи младежи да станат железничари, въпреки тежката и неблагодарна професия.
На матурата която беше за моя випуск през 2009-та имахме квестори от същото училище, имахме и задача да обозначим ЖП гари на една карта, а преподавателя просто внесе една карта(която всички гледаха) и каза "гледайте".. дори и след това имаше резилтати от сорта на "Сливенград".Просто не е това което се представя, и съм убеден че учениците там които са от района на ГО просто отиват да си вземат дипломата, а не да придобият някакви знания и умения по ЖП транспорт.

Ако някой има камера, дайте да спретнем един репортаж, тъкмо ще си направим и едно организирано мероприятие... аз имам грижата да снимам, после да го озвуча и монтирам (няма да е професионално защото нямам къде, но гарантирам колко ще е по-различно и ще се усети хъса и влечението към железницата на всички участници)
Ако на някои му 'ареса идеята да пусне тема в мероприятията и да нахвърляме
Ако на някои му 'ареса идеята да пусне тема в мероприятията и да нахвърляме

много хубав и интересен матерял 

Информация
Модератори