Значи искам да попитам не, че няма и на място да попитам но...
Вторника дето идва смятам да се прибирам към родното село Варна.Да обаче има човек с, които искам да се видя в Шумен...Та в тоя ред на мисли, ако взема релация София-Варна-София, нали няма да ми изгори билета, като сляза предварително в Шумен ? Знам, че на връщане има задължителна заверка във Варна, но няма да има проблем според мене, ама знам ли ?
Вторника дето идва смятам да се прибирам към родното село Варна.Да обаче има човек с, които искам да се видя в Шумен...Та в тоя ред на мисли, ако взема релация София-Варна-София, нали няма да ми изгори билета, като сляза предварително в Шумен ? Знам, че на връщане има задължителна заверка във Варна, но няма да има проблем според мене, ама знам ли ?
Билетът ти ще изгори, защото тук има едно тъпо и безумно правило, което гласи, че е забранено да се правят прекъсвания. 

Един вагон, ама пълен! (4627)

Във вторник по график посрещам БВ 3661, което винаги го правя през седмицата, 2613 е за събота, а в неделя 2672
. Имаш късмет, че не е четвъртък, защото тогава планирам да пътувам до Русе по схемата 2614-40114 от Горна. и след това 4647-3636 до София. В петък 15.07 цял ден ще съм в Сф след това до Габрово с 2627-40101-. От Габрово мислих Свищов, но го смених с Мездра от Горна 2612, защото в Мездра искам да вървя пеш от Мездра до Мездра-юг, не успях предния път. В Русе пък искам да вървя разпределителна-автогара изток-товарна-спирка-общината-централна гара. Ще бъде наистина интересно

НИКОГА НЕ ПРЕМИНАВАЙ НА ОХРАНЯЕМ ЖП-ПРЕЛЕЗ ПРИ СПУСНАТА БАРИЕРА!
Пробвай да извървиш за един ден пеш Курило - Церово (26 km). Много по-вълнуващо и интересно би било!RAILWAYSTATION написа: В Русе пък искам да вървя разпределителна-автогара изток-товарна-спирка-общината-централна гара. Ще бъде наистина интересно

Един вагон, ама пълен! (4627)
dobo написа:И още едно питане породено от едно мнение на съфорумец.
Та, в случай на закъснение примерно 15 мин. на 3661, връзката му в Каспичан 9623 за Варна изчаква ли го или си тръгва по разписание ? Аз си мисля, че тръгва по разписание, ама ако може потвърждение....
Ако има връзка по ''КПВ'' ,и има пътници за него , чака.
Информация
Модератори