Днес отивам на Централна гара чакам 1 влак да тръгне и да снимам ,и идва ръководител движение и ме гони че съм нямал право да снимам влакове от кога е това нещо и изобщо има ли такова нещо.Трябвало да има разрешение от началник гара отивам при него влизам и почва да ми вика не ми пука за вашите любителски глупости.Достатачно сте се навидили тук.Ужас да не може да снимаш вече 

Последно промяна от ivelinkk на Пет Апр 15, 2011 10:55 pm, променено общо 1 път.

Поведението на дежурния, което си описЪл е равностойно на обикновен селяндур, който го мързи до болка да си изпълнява служебните задължения и го е страх да не го хванеш в крачка. Тегли му една мислена майна и си снимай. Ако извика полиция отиваш без да се заяждаш и да обиждаш описваш случилото се (стига да не си прескачал по коловозите като газелка), после драсни тук да Те фикснемivelinkk написа:Днес отивам на Централна гара чакам 1 влак да тръгне и да снимам ,и идва ръководител движение и ме гони че съм нямал право да снимам влакове от кога е това нещо и изобщо има ли такова нещо.Трябвало да има разрешение от началник гара отивам при него влизам и почва да ми вика не ми пука за вашите любителски глупости.Достатачно сте се навидили тук.Ужас да не може да снимаш вече

Администратор
Би ли дал подробности по случая? Кой е този началник-гара и къде му е канцеларията, да видим дали са те пратили при него или при някой низш.ivelinkk написа:Днес отивам на Централна гара чакам 1 влак да тръгне и да снимам ,и идва ръководител движение и ме гони че съм нямал право да снимам влакове от кога е това нещо и изобщо има ли такова нещо.Трябвало да има разрешение от началник гара отивам при него влизам и почва да ми вика не ми пука за вашите любителски глупости.Достатачно сте се навидили тук.Ужас да не може да снимаш вече
64.19

Техник

Администратор
Николай Камберов е. От него се оплакват и в самата система. Комуняга, номенклатурчик и пълен простак в пълния смисъл на думата. Нещо се опита веднъж да ми повдигне на въпрос за пропуските(беше миналия петък) относно това, че "много сме снимали" и прочие. Смятам да отнеса въпроса директно до Вътрешна сигурност и отдел "Безопасност" в НКЖИ относно заяждането към тези с пропуските.
64.19

Администратор
Пропуските са за специални случаи. ЗА обикновено снимане по гарите и гаровите перони не би трябвало никой да прави проблем, тъй като никъде не е забранено, а ако някой го забрани, тази забрана ще е нарушение на половината европейско законодателство и на още толкова харти и директиви за правата на гражданите на ЕС.
64.19

аз когато ходих да снимам ОИ-то на ЦГ София г-н Камберов без проблем ме пусна, ама дали е от настроението му или друго не мога да кажа, но важното е че ме допусна

Във всички случаи бъди любезен и не се заяждай с него. Остави издънките да са от неговата кошарка, не от нашата за да можем да го подгоним по устав
. При кофти ситуация запиши го на видео, пусни го тук и ти гарантирам ефект (но не и ако е нагласено, в смисъл предизвикал си го с лошо държание). Бъди частен и обективен за да ти "пазим гърба".

Администратор
На Камберов всичко му е на насторения. На мен един ден на гарата ми каза "Абе тия вашите много снимат, тук не може да се снима така, стратегически обект е!". Аз съответно любезно му напомних за пропуските и му казах, че тези лица, притежаващи ВАЛИДЕН пропуск са акредитирани и съответно по разпоредбите на НКЖИ е длъжен да ги допуска да снимат. Човека не си е наред 

64.19

lok45111 написа:На Камберов всичко му е на насторения. На мен един ден на гарата ми каза "Абе тия вашите много снимат, тук не може да се снима така, стратегически обект е!". Аз съответно любезно му напомних за пропуските и му казах, че тези лица, притежаващи ВАЛИДЕН пропуск са акредитирани и съответно по разпоредбите на НКЖИ е длъжен да ги допуска да снимат. Човека не си е наред
Е да ама те имат пропуск а аз като нямам

Администратор
Информация
Модератори