Днес отивам на Централна гара чакам 1 влак да тръгне и да снимам ,и идва ръководител движение и ме гони че съм нямал право да снимам влакове от кога е това нещо и изобщо има ли такова нещо.Трябвало да има разрешение от началник гара отивам при него влизам и почва да ми вика не ми пука за вашите любителски глупости.Достатачно сте се навидили тук.Ужас да не може да снимаш вече :(
ivelinkk написа:Днес отивам на Централна гара чакам 1 влак да тръгне и да снимам ,и идва ръководител движение и ме гони че съм нямал право да снимам влакове от кога е това нещо и изобщо има ли такова нещо.Трябвало да има разрешение от началник гара отивам при него влизам и почва да ми вика не ми пука за вашите любителски глупости.Достатачно сте се навидили тук.Ужас да не може да снимаш вече :(
Поведението на дежурния, което си описЪл е равностойно на обикновен селяндур, който го мързи до болка да си изпълнява служебните задължения и го е страх да не го хванеш в крачка. Тегли му една мислена майна и си снимай. Ако извика полиция отиваш без да се заяждаш и да обиждаш описваш случилото се (стига да не си прескачал по коловозите като газелка), после драсни тук да Те фикснем :).
Администратор
ivelinkk написа:Днес отивам на Централна гара чакам 1 влак да тръгне и да снимам ,и идва ръководител движение и ме гони че съм нямал право да снимам влакове от кога е това нещо и изобщо има ли такова нещо.Трябвало да има разрешение от началник гара отивам при него влизам и почва да ми вика не ми пука за вашите любителски глупости.Достатачно сте се навидили тук.Ужас да не може да снимаш вече :(
Би ли дал подробности по случая? Кой е този началник-гара и къде му е канцеларията, да видим дали са те пратили при него или при някой низш.
64.19

Мнение от ivelinkk »

Значи влизам май от страна запад в гарата има охрана и пише без външни лица ама аз влезнах и се качих на 2 етаж и пише началник гара.Името не помна :( А не съм минавал по коловозите
Техник
Техник

Мнение от n0_aLoNe »

Името да е Камберов случайно?

Мнение от ivelinkk »

n0_aLoNe написа:Името да е Камберов случайно?
Идея си нямам как му е името.Не погледнах
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Николай Камберов е. От него се оплакват и в самата система. Комуняга, номенклатурчик и пълен простак в пълния смисъл на думата. Нещо се опита веднъж да ми повдигне на въпрос за пропуските(беше миналия петък) относно това, че "много сме снимали" и прочие. Смятам да отнеса въпроса директно до Вътрешна сигурност и отдел "Безопасност" в НКЖИ относно заяждането към тези с пропуските.
64.19

Мнение от ivelinkk »

Значи сега трябва ли ми разрешение или пропуск да снимам ?И от кой ? :)
Администратор
Администратор

Пропуските са за специални случаи. ЗА обикновено снимане по гарите и гаровите перони не би трябвало никой да прави проблем, тъй като никъде не е забранено, а ако някой го забрани, тази забрана ще е нарушение на половината европейско законодателство и на още толкова харти и директиви за правата на гражданите на ЕС.
64.19

Мнение от ivelinkk »

Значи утре да хода да си снимам обаче ако някой ми каже нещо както днес какво да права? Или дойде полицай или там който и да е било .
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

аз когато ходих да снимам ОИ-то на ЦГ София г-н Камберов без проблем ме пусна, ама дали е от настроението му или друго не мога да кажа, но важното е че ме допусна

Мнение от turboto »

Във всички случаи бъди любезен и не се заяждай с него. Остави издънките да са от неговата кошарка, не от нашата за да можем да го подгоним по устав :). При кофти ситуация запиши го на видео, пусни го тук и ти гарантирам ефект (но не и ако е нагласено, в смисъл предизвикал си го с лошо държание). Бъди частен и обективен за да ти "пазим гърба".
Администратор
Администратор

На Камберов всичко му е на насторения. На мен един ден на гарата ми каза "Абе тия вашите много снимат, тук не може да се снима така, стратегически обект е!". Аз съответно любезно му напомних за пропуските и му казах, че тези лица, притежаващи ВАЛИДЕН пропуск са акредитирани и съответно по разпоредбите на НКЖИ е длъжен да ги допуска да снимат. Човека не си е наред :lol:
64.19

Мнение от ivelinkk »

lok45111 написа:На Камберов всичко му е на насторения. На мен един ден на гарата ми каза "Абе тия вашите много снимат, тук не може да се снима така, стратегически обект е!". Аз съответно любезно му напомних за пропуските и му казах, че тези лица, притежаващи ВАЛИДЕН пропуск са акредитирани и съответно по разпоредбите на НКЖИ е длъжен да ги допуска да снимат. Човека не си е наред :lol:

Е да ама те имат пропуск а аз като нямам :D Е кофти само викат ,че ще викат транспортна полиция. :(
Администратор
Администратор

Ако не прескачаш като дива коза през коловозите и не застрашаваш своя живот или безопасността с нещо, транспортна полиция няма право да ти каже гък. За прескачането на ковозите пък може да ти наложи само административна санкция - акт или глоба, нищо друго.
64.19
Публикувай отговор

Обратно към “Да си поговорим за железници | Let's talk about railways”

Информация