От понеделник 0123 ще кара вл:13208-13207. Хващайте се да казвате на познати та в понеделник влака да се пръска по шевовете. Това удоволствие с 0123 ще продължи до 3-ти април.

Прощавайте, но кой е този влак 13208-13207 и ще върви ли събота и неделя?
обичам влаковете

Ха, и как така, по какъв случай са се сбъркали да го пуснат в редовния график?От понеделник 0123 ще кара вл:13208-13207. Хващайте се да казвате на познати та в понеделник влака да се пръска по шевовете. Това удоволствие с 0123 ще продължи до 3-ти април.
13208 е за Банкя, тръгва от централна гара в 12:10 всеки ден.Прощавайте, но кой е този влак 13208-13207 и ще върви ли събота и неделя?
това удоволствие ми се струва доста яко 

Ние в моделния форум вече се организираме така:

И това е направено вече.
(граматичните грешки от снимката са отстранени.)
Обявата вече се слага на входа на един бизнес център.
Който иска да си я дръпне, от тук.
Дано всичко е наред - какви снимки ще направим!!!

И това е направено вече.
(граматичните грешки от снимката са отстранени.)
Обявата вече се слага на входа на един бизнес център.
Който иска да си я дръпне, от тук.
Мисля че ще има голям интерес особено ако е хубаво времето, като най-голям ще е явно през почивните дни.Файлът е качен успешно.
Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Четвъртък 31.03.11.
Файл : Важно.doc
Линк за сваляне : не е валиден
Дано всичко е наред - какви снимки ще направим!!!

Последно промяна от pach на Пет Мар 18, 2011 10:52 am, променено общо 2 пъти.

Когато влаковете са се обслужвали от парни локомотиви, движението с тендера напред е било обичайна гледка. Обръщатели е имало, а и сега има, само в депата. При всички влакове, които не отиват до гара с депо, локомотивите са се движили задължително с тендера напред в едната посока.b_alexandrov написа:Банкя- София, както ме подсетиха, гледам ще е с тендера напред...
Не съм го виждал, но съм чувал, че на гара Драгоман е имало обръщателен триъгълник за парните локомотиви. Може би още съществува.
Информация
Модератори