Обратна връзка:
Проблеми в родното БДЖ не липсват, но специално на този нямаше как де не обърна внимание. Вече 3 месеца не съм попаднал на влак по линията София-Бургас, в чиито тоалетни да има вода. Някой има ли информация къде се изгуби водата? Доста е неприятно да не можеш дори да си изполееш ръцете, а да не говорим какво става с след 6 часа път и десетки пътници минали през тоалетната. Пари, както знаем всички няма, но поне в случая не мисля, че това може да бъде някакво оправдание.
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Зимата вода няма защото замръзва.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Зима е, водата е замръзнала, не се учудвай, носи си мокри кърпички и всичко е точно. :wink: :D
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от Иван_Вълков »

В Дианата има вода , не знам защо.....от всички други влакове само тя...

Мнение от svd90 »

И в Sunny Beach има :lol:
Обратна връзка:

Мнение от micobg »

Nikss написа:Зима е, водата е замръзнала, не се учудвай, носи си мокри кърпички и всичко е точно. :wink: :D
:D Парно? :o Странно! То вярно е студено понякога във влака. :)
svd90 написа:И в Sunny Beach има
Значи съм имал лош късмет. Веднъж се качих тази година и нямаше. А между другото това е единствения влак, в който съм вижда дори сапун в тоалетната. :)

Мнение от nikol4yy »

micobg написа:
Nikss написа:Зима е, водата е замръзнала, не се учудвай, носи си мокри кърпички и всичко е точно. :wink: :D
Значи съм имал лош късмет. Веднъж се качих тази година и нямаше. А между другото това е единствения влак, в който съм вижда дори сапун в тоалетната. :)
Мога да ти кажа, че и в БВЗР "Янтра" има сапун , дори и тоалетна хартия , снещо странно за БДЖ :)
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

в една 50-ка на БВ 7622 беше същото положение имаше ролка тоалетна хартия и едно малко сапунче, но вода нямаше :lol:
Обратна връзка:

Мнение от micobg »

nikol4yy написа:
micobg написа:
Мога да ти кажа, че и в БВЗР "Янтра" има сапун , дори и тоалетна хартия , снещо странно за БДЖ :)
На север не съм ходил от има-няма 4-5 години, а със влак изобщо. Но тоалетна хартия има редовно и в Чайка-та и в Уикенд-а.
bobara_e_tuk написа:в една 50-ка на БВ 7622 беше същото положение имаше ролка тоалетна хартия и едно малко сапунче, но вода нямаше :lol:
Въображение, въображение ти трябва! :D

Мнение от Иван_Вълков »

Абе то на всички влакове в които съм пътувал и са с начала гара София имат и тоалета хартия и сапу , ама първо изчезва сапуна после и хартията.,
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Тази гледка е от тоалетната на Белия кон.Сапунът е мокър , тъй като секунди преди снимката съм си измил ръцете.
Обратна връзка:

Мнение от micobg »

Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

БВЗР 1620/1623 "Белия кон"

Изображение
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Хубава снимка на Коня с 4-те вагона.А като се сетя през 1998-ма година изглеждаше така.
Скоро ще пътувам с него , така ще че придобия пресни впечатления дали има вода в тоалетните.Специално ще погледна за тоалетна хартия и сапун .:D
През зимата да има вода съм забелязал да има в 97-ците и DESIRO-то.Миналата зима случих и на такъв теснопътен вагон , но беше инцидентно.

Мнение от Тената »

Весо покажи им как могат да ползват сапун във DESIRO. Оная синка дето я прави кокато ходихме до пирдоп, дето ти показах каде седи течния сапун.
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии | Discussions here”

Информация