Проблеми в родното БДЖ не липсват, но специално на този нямаше как де не обърна внимание. Вече 3 месеца не съм попаднал на влак по линията София-Бургас, в чиито тоалетни да има вода. Някой има ли информация къде се изгуби водата? Доста е неприятно да не можеш дори да си изполееш ръцете, а да не говорим какво става с след 6 часа път и десетки пътници минали през тоалетната. Пари, както знаем всички няма, но поне в случая не мисля, че това може да бъде някакво оправдание.
Последно промяна от micobg на Вто Фев 01, 2011 10:03 pm, променено общо 1 път.

Nikss написа:Зима е, водата е замръзнала, не се учудвай, носи си мокри кърпички и всичко е точно.![]()

Значи съм имал лош късмет. Веднъж се качих тази година и нямаше. А между другото това е единствения влак, в който съм вижда дори сапун в тоалетната.svd90 написа:И в Sunny Beach има

Последно промяна от micobg на Вто Фев 01, 2011 10:03 pm, променено общо 1 път.
Мога да ти кажа, че и в БВЗР "Янтра" има сапун , дори и тоалетна хартия , снещо странно за БДЖmicobg написа:Nikss написа:Зима е, водата е замръзнала, не се учудвай, носи си мокри кърпички и всичко е точно.![]()
Парно?
Странно! То вярно е студено понякога във влака.
Значи съм имал лош късмет. Веднъж се качих тази година и нямаше. А между другото това е единствения влак, в който съм вижда дори сапун в тоалетната.svd90 написа:И в Sunny Beach има

в една 50-ка на БВ 7622 беше същото положение имаше ролка тоалетна хартия и едно малко сапунче, но вода нямаше 

На север не съм ходил от има-няма 4-5 години, а със влак изобщо. Но тоалетна хартия има редовно и в Чайка-та и в Уикенд-а.nikol4yy написа:Мога да ти кажа, че и в БВЗР "Янтра" има сапун , дори и тоалетна хартия , снещо странно за БДЖmicobg написа:Nikss написа:Зима е, водата е замръзнала, не се учудвай, носи си мокри кърпички и всичко е точно.![]()
Парно?
Странно! То вярно е студено понякога във влака.
Въображение, въображение ти трябва!bobara_e_tuk написа:в една 50-ка на БВ 7622 беше същото положение имаше ролка тоалетна хартия и едно малко сапунче, но вода нямаше

Тази гледка е от тоалетната на Белия кон.Сапунът е мокър , тъй като секунди преди снимката съм си измил ръцете.
БВЗР 1620/1623 "Белия кон"

Хубава снимка на Коня с 4-те вагона.А като се сетя през 1998-ма година изглеждаше така.
Скоро ще пътувам с него , така ще че придобия пресни впечатления дали има вода в тоалетните.Специално ще погледна за тоалетна хартия и сапун .
През зимата да има вода съм забелязал да има в 97-ците и DESIRO-то.Миналата зима случих и на такъв теснопътен вагон , но беше инцидентно.
Скоро ще пътувам с него , така ще че придобия пресни впечатления дали има вода в тоалетните.Специално ще погледна за тоалетна хартия и сапун .

През зимата да има вода съм забелязал да има в 97-ците и DESIRO-то.Миналата зима случих и на такъв теснопътен вагон , но беше инцидентно.
Последно промяна от VESO на Сря Фев 02, 2011 7:45 pm, променено общо 1 път.
Информация
Модератори