A group of use will be coming to your fine country in May 2011 for a eight day trip.
In order to help me plan where to go and what to do, I would like to know if anyone can help me with a few things...
1. Do the series 61 locos still work out of Sofia? Last year we did train 60201 17:40 Sofia - Pernik via Razmenna.
2. What trains actually run between Dimitrovgrad and Plovdiv due to the track work? and which are diesel hauled trains and which ones are Desiros (as we wise to avoid them

3. Also last year we travelled on R18208 17:40 Plovdiv - Pesthera, is this still hauled by an 07 or is this Desiro now too?
Any help is most welcome...
Dan
-----------------------------------------------------------------------
Здравейте всички!
Група от употреба ще дойдат за фина вашата страна май 2011 година за един ден осем пътуване.
За да ми помогне да план къде да отида и какво да правя, бих искал да знам дали някой може да ми помогне с няколко неща ...
1. Направете серия 61 мотриси все още работят извън София? Миналата година направихме влак 60201 17:40 София - Перник през Razmenna.
2. Какво влаковете действително се проведе между Димитровград и Пловдив се дължи на следите работата? и които са дизелови влакове, теглени и кои от тях са Desiros (както е разумно да се избегне тях: намигване:) 1672 изглежда да бъде теглено в неделя?
3. Също така миналата година пътувахме на R18208 17:40 Пловдив - Pesthera, това все още теглени от 07 или това е Desiro сега ли?
Всяка помощ е добре дошъл ...
Dan