Администратор
Днес от 11:30 в приемната на Централно управление на "БДЖ-ЕАД" ще бъде представена пред официални гости и журналисти, най - новата услуга за пътниците - продажбата на илети чрез Интернет. С това нововъведение, националният превозвач отваря нова страница в историята си и се доближава с още една голяма крачка към своите клиенти.
Представител на Сдружение "Български Локомотивен Форум" е поканен и ако не се обърка нещо, ще присъства на това събитие, за да даде яснота по въпроса.
Представител на Сдружение "Български Локомотивен Форум" е поканен и ако не се обърка нещо, ще присъства на това събитие, за да даде яснота по въпроса.

http://dnevnik.bg/bulgaria/2010/06/22/9 ... ti_no_bez/
Освен да прочета статията, направих си труда и да прегледам част от коментарите. Любим ми е този:
написан от Десен:
"Може би единственото нещо по-малоумно нещо от БДЖ са хората които работят в него или хората които го ползват за да се придвижват с него.
Това е транспорт за добитък, а не за хора.
Знам че коментара ми е остър, но за тия които мислят така - нека си отговорят - хора затварят ли се с болт от вън като във влака Кардам?"
Е тоя определено има доста развинтено въображение!!!

Освен да прочета статията, направих си труда и да прегледам част от коментарите. Любим ми е този:
написан от Десен:
"Може би единственото нещо по-малоумно нещо от БДЖ са хората които работят в него или хората които го ползват за да се придвижват с него.
Това е транспорт за добитък, а не за хора.
Знам че коментара ми е остър, но за тия които мислят така - нека си отговорят - хора затварят ли се с болт от вън като във влака Кардам?"
Е тоя определено има доста развинтено въображение!!!

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Администратор

Администратор
В чужбина това се практикува за всички видове патувания,където ида съм бил за да си купиш билет отиваш поръчваш си онлайн след което си го вадиш от принтера и билета ти е готов,и хората са му свикнали на това защото е пет пъти по-мързелива работа от това да отидеш до гишето и да си купиш..!lok45111 написа:Такава система се практикува при електронни билети за концерти, автобус, че дори и за самолети. Но в България явно тази технология още е непозната или някой го е страх да я въведе.NiGhtPiSH написа:Или билет, който да си разпечаташ сам с уникален баркод. Но се изисква акъл.

Интересно системата явно не се ползва.Тия 30 хиляди лева са отишли подяволите.Предполагам принципа е същия като при билетите за концерти, купуваш от интернет и пак отиваш да го завериш на билетни каси.С което пак не спестяваш нищо на БДЖ.
А колко по лесно щеше да е, купуваш през интернет(ePay, PayPal), получаваш си билета, принтираш го(дано не е А4 формат), кондукторите получават един списък с уникалени номера и кодове към всички закупени онлайн билети и просто проверяват по списък в влака.
А колко по лесно щеше да е, купуваш през интернет(ePay, PayPal), получаваш си билета, принтираш го(дано не е А4 формат), кондукторите получават един списък с уникалени номера и кодове към всички закупени онлайн билети и просто проверяват по списък в влака.
Информация
Модератори