Администратор
Подобно на МВР, железницата също подгони своите нагли служители, които безнаказано и системно прибираха пари на ръка в пътническите влакове около София.
След като миналата седмица, кондуктор от превозна служба Дупница заплаши със саморазправа наш представител и органите на Сдружението подадоха сигнал за изстъпленията по 5-та линия, днес сутринта лично Заместник - директора по Експлоатация при РЦПП - София извърши проверка за работата и редовността във влак №5622. Освен проверката в БВ 5622, по случая от 27.02.2010 г тече проверка и предстои дисциплинарно наказание на провинилия се кондуктор.
Подобни операции трябва да станат ежедневие, а заловените в нарушение кондуктори да бъдат своевременно освобождавани от работа, дори и предавани на прокуратурата.
Администрацията на Форума ще е благодарна за всеки клип или снимка с прибиране на парички на ръка от кондуктор, ще се погрижим да бъде гледан от когото трябва!
След като миналата седмица, кондуктор от превозна служба Дупница заплаши със саморазправа наш представител и органите на Сдружението подадоха сигнал за изстъпленията по 5-та линия, днес сутринта лично Заместник - директора по Експлоатация при РЦПП - София извърши проверка за работата и редовността във влак №5622. Освен проверката в БВ 5622, по случая от 27.02.2010 г тече проверка и предстои дисциплинарно наказание на провинилия се кондуктор.
Подобни операции трябва да станат ежедневие, а заловените в нарушение кондуктори да бъдат своевременно освобождавани от работа, дори и предавани на прокуратурата.
Администрацията на Форума ще е благодарна за всеки клип или снимка с прибиране на парички на ръка от кондуктор, ще се погрижим да бъде гледан от когото трябва!

Администратор
Точно 1 лв са тарифите и по Пернишко и по 1-ва линия към Ихтиман и Септември. По последната дестинация обаче наглостта е по - голяма, там във влак с 200 пътници са намерени само 3 билета за по един човек!!!lubo_bulgaria написа:Не, тарифата си е твърдо 1 лв.
Смятам, че е правилно да се прекъсне тая практика и по всякакъв начин подкрерпям подобни инициативи.
забелязвал съм, че от Ихтиман и Вакарел се качват много цигани би трябвало и те да пътуват гратис, но си има клипче в vbox7 от предаването господари на ефира

Администратор
Точно Септември, Ихтиман и Вакарел. Това, че показно са ги свалили веднъж не значи нищо. Кондукторите се предупреждават по GSM кога и къде ще е проверката и по този начин, когато тя се качи влака е изряден. Цаката му са изненадващи проверки, та да нямат време нагълците да си уредят влака и да бъдат изловени на мястото на престъплението. И после уволнени!bobara_e_tuk написа:забелязвал съм, че от Ихтиман и Вакарел се качват много цигани би трябвало и те да пътуват гратис, но си има клипче в vbox7 от предаването господари на ефира

Администратор
Вчера във влак 8615 имаше една много отворена кондукторка, която ме вбеси доста след като имаше някакви кондукторя в 1-ва класа, а не пътуваха без служба. Единия слезе на Еп, другия на Ксц. Ние бяхме с редовни добавки за 1-ва класа, но същата се заяде неоснователно, при което и направих уместна забележка да си уреди редовността на 1-вата класа, а тя ме заплаши, че щяла да ме свали. За подробностите от случая ще пусна рапорт!Nikss написа:По 1-ва и с 50 ст. минават някои тарикати... 1 лв им е много... инак няма да има какво да хапнат като идат в Сф да работят...![]()
Във влак 8612 пък един много "нахакат" изрусен кондуктор се предлажаше на членове на форума. Бил масажист. Слек като от Пзк се качихме с Любо, тоз кондуктор се заяде с Любо относно безплатната карта, дадена на форума от "Пътнически превози". Намесих се и му обясних с тънък намек, че не си познава документите.
Тъй само за едно кратко пътуване попаднахме на цели двама некомпетентни кондуктори, които се чудят пред кой да се направят на оборотни. Ще им се припомнят стандартите за поведение.
нямат си друга работа, та се заяждат с хората, винаги правят така с честните хора, а с нечестните дет се вика и ръка ще им целува 

Администратор
На кондукторите основния проблем е, че се чувстват безнаказани и се правят на ударени. Заплашват, карат се с пътниците и продължават да си правят своеволия. Вчера тая пачъ в 8615 като и бе направена забележка дори каза, че щяла да ни вземе картите и да не стигнем до Пзк, на което бурно се изсмях, защото нямаше основание да ни вземе каквото и да било, тъй като бяхме от редовни по - редовни. Чинно си кухипме плацкарти и искахме да пътуваме спокойно. Освен това от Пд се качи някакъв дживгараджия с клетка с два дживгара, тресна си клетката осред коридора, накрая се тръсна в 1-ва класа, а беше второкласен - стрелочник работел в Белово. Кондукторката обаче и нему не направи проблем.bobara_e_tuk написа:нямат си друга работа, та се заяждат с хората, винаги правят така с честните хора, а с нечестните дет се вика и ръка ще им целува
Този кондуктор и на нас с Vladyar ни се предлага.lok45111 написа:...
Във влак 8612 пък един много "нахакат" изрусен кондуктор се предлажаше на членове на форума. Бил масажист. Слек като от Пзк се качихме с Любо, тоз кондуктор се заяде с Любо относно безплатната карта, дадена на форума от "Пътнически превози". Намесих се и му обясних с тънък намек, че не си познава документите.
....

Марио , какво е дживгар? Някакво животно ли? Така по произношение - "дживгар" ми звучи като някоя пойна птица , ама никога не съм чувал тази дума.

Администратор

Техник
Информация
Модератори