Обратна връзка:
за всички които се интерисуват технологията е нова за България http://bgrail.info/site/index.php?page= ... bum&id=177

Мнение от desiroml »

Красота! Това с бетона и тия траверси само в чужбина съм го виждал. Чувал съм, че в "Козница" са ползвали новаторска технология преди време. Дано и там стане така някога.
Влака щади природата - пътувайте с ВЛАК!!!
Върнете ни кушетите!
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Технологията не само, че е нова, но и много интересна. Аз имах щастието да видя етапи от ремонта и съм сигурен, че там ще се осигури скорост по проектинет за пътя данни.
64.19
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

desiroml написа:Красота! Това с бетона и тия траверси само в чужбина съм го виждал. Чувал съм, че в "Козница" са ползвали новаторска технология преди време. Дано и там стане така някога.
В "Козница" не е пробвано нищо ново, бъркаш се с "Зли Дол"

Мнение от desiroml »

Не се бъркам, защото го каза един от бившите директори на НК"ЖИ". За времето си и за изостаналата ни инфраструктура сигурно е било така.
Върнете ни кушетите!
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

desiroml написа:Не се бъркам, защото го каза един от бившите директори на НК"ЖИ". За времето си и за изостаналата ни инфраструктура сигурно е било така.
Навремето Зли Дол при последния си сериозен ремонт стана единствения тунел в които пътя е безбаластов по 3та линия, другият безбаластов тунел в България е до Дъскотна, за този до Карлуково не съм сигурен, но освен тези трите и сега "Гълъбец" в другите всичко е на ниво от 50те години
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Безбаластов път има и по 4-та линия в някои тунели и гари, и по дефилето в 2-3 тунела, и в Козница няколко метра, и в тунела на Разменна.
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

bdz46 написа:Безбаластов път има и по 4-та линия в някои тунели и гари, и по дефилето в 2-3 тунела, и в Козница няколко метра, и в тунела на Разменна.
В "козница" тея няколко метра, за какво служат? пробвана е технологията или е кърпено нещо
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

По-скоро за проба. Метрите са около 10 в началото страна Копривщица.
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

bdz46 написа:По-скоро за проба. Метрите са около 10 в началото страна Копривщица.
Значи desiroml се оказва прав - наистина в "Козница" е пробвана нова технология

Мнение от desiroml »

Да за жалост само е пробвана! Ачефекта е никакъв. От 2005 влака се влачи 10-12min през този тунел.
Върнете ни кушетите!
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

desiroml написа:Да за жалост само е пробвана! Ачефекта е никакъв. От 2005 влака се влачи 10-12min през този тунел.
Аз и за това казах че там няма нищо ново - защото ефект от него няма усетен :)
Администратор
Администратор

Интересно е сега дали ще пуснат Дкм - Мир за 85 км/час, както го дават по КР. И дали някой ще се сети да коригира Мк - Дкм на 60 км/час в книжките - разписания, тъй като пътя там не е за 85.
64.19
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

За Дкм-Мир още преди да започнат проекта като го разгласяваха по медиите се говореше, че ще се достига проектната скорост - 85 km/h, тъй, че няма как да не се движат влаковете със скорост по КР. Освен това толкова време го правят и накрая ще е язък за барута да не го пуснат с максималната възможна скорост. А за Мк-Дкм нямам представа реално за колко е пътя. :D
Администратор
Администратор

Nikss написа:За Дкм-Мир още преди да започнат проекта като го разгласяваха по медиите се говореше, че ще се достига проектната скорост - 85 km/h, тъй, че няма как да не се движат влаковете със скорост по КР. Освен това толкова време го правят и накрая ще е язък за барута да не го пуснат с максималната възможна скорост. А за Мк-Дкм нямам представа реално за колко е пътя. :D
Дкм - Мир като го гледам ще е за 85 км/час. Мк - Дкм е за 60, пътя там иска ремонт.
64.19
Публикувай отговор

Обратно към “Инфраструктура | Railway Infrastructure”

Информация