42 072 (във ВТУ) днес благоволиха да го боядисат поне

Администратор
Администратор
По принцип и вътре ще се прави. Днес ще посетя ВТУ за да предложа доброволното си включване във възстановителните работи. Имам добри идеи за пултоветеNikss написа:Те освен отвън с боядисването и китосването и със свързването на веригите да се погрижат и отвътре да я изпипат. На вратите няма брави, кой знае вътре какъв е битак.
64.19
Администратор
Администратор
Машинното е погром. В кабините също. Ще трябва доста работа по локомотива. За сега се мъчат да я накарат да свети и да свирнат ел. клаксоните.Nikss написа:Всеки случай са се сетили след толкова гниене и състояние "пред разпад" да й пооправят вида, което е похвално и мен лично ме радва страшно много... определено възстановяването й ще отнеме поне месец според мен ако всичко е изпипано както трябва - пултове, машинно и т.н.
64.19
Това е добре, но мен ако питате само с козметичен ремонт няма да стигнат до никъде... кой знае покрива сигурно е изгнил и при първия дъжд или сняг, които няма да се забавят веригите може да идат на кино... тъй, че е хубаво и на кабините и на машинното да се обърне достатъчно внимание. Зимата няма да е лека, а не вярвам на някой на пролет да му се занимава повторно само защото на някой така му е изгодно сега - да се възстановява през пръсти. 
Администратор
Информация
Модератори