Администратор

Ехеее готин вагон дано утре е такъв при патуването ми до Стара Загора.

Ехе значи не е за мене аз съм все пак Габровец 2ра за мене 

Администратор

Администратор

Споко утре ще отида на отиване 2ра класа предполагам на връщане първа, и ще пиша за впечатленията ми относно разликите ако наистина салона е същия

ПС. Нали състава на 4640 е същият като на 4641?

ПС. Нали състава на 4640 е същият като на 4641?

Администратор
Да , има нещо нередно в този вагон.По принцип българското изпълнение , плод на което са 47-ците е 4X4 в купе.Тук нещата са 3X3 , което предполага вагон първа класа , но незнайно защо е оставен втора.При немското изпълнение (говоря за непобългарен вариант) - 50-ките , втората класа е като първата - 3X3 , докато в Европа първата класа е 2Х2. Видяхме в бистрото точно такова изпълнение - отделението с купета е изпълнено по този начин.Побългареният вариант на немските вагони може да се види най - ярко при пловдивските 50-ки за 160 км/ч в композицията на "Родопи".Някои от тях имат уникална схема 11 купета с конфигурация 4X4.

Администратор

Днес в 4641 първокласния беше такъв, второкласните със синя дамаска на външен вид като тази на първа класа, в 4640 първокласния беше със синя дамаска. Населеноста в двата влака беше неверояна пътуваха и прави хора а в купетата имаше 1 максимум 2 свободни места, и това работен ден
.

Информация
Модератори