Предлагам да дискутираме въпроса за локомотива сер. 60 който е в Тулово

Администратор
Здравей, Приятелю и добре дошъл!kgeorgiev написа:Предлагам да дискутираме въпроса за локомотива сер. 60 който е в Тулово
На 17.08.2009 г., група на форум "локомотиви" ще посети депо Стара Загора, където ще има за задача заснемане и оглед на локомотив серия 60, № 60 003, който се възстановява. Ако желаеш, посети темата в "Трейнспотинг" раздела и заяви своето участие!
Поздрави!
64.19
Благодаря за поканата. Но за жалост съм на работа. Следя темите за локомотивите като хоби и като тема за разговор. На локомотивите се възхищавам от тяхната мощ от работата която вършат. Свалям шапка на железничарите че въпреки тежките условия на работа все пак си вършат работата и осигуряват безопасно пътуване.
Поздрави.
Поздрави.

Администратор
Благодарим за хубавите думи!
Няма проблем, след завършване на проекта, снимките и обстойна информация за локомотива, намиращ се в Депо Стара Загора, ще бъде поставена в темата за проекта. Ще бъде обсъдено и преименуване на раздела за ел. маневрени локомотиви, за да обхване и тази инстересна серия, тъй като се очертава скоро 60 003 да тръгне.
Няма проблем, след завършване на проекта, снимките и обстойна информация за локомотива, намиращ се в Депо Стара Загора, ще бъде поставена в темата за проекта. Ще бъде обсъдено и преименуване на раздела за ел. маневрени локомотиви, за да обхване и тази инстересна серия, тъй като се очертава скоро 60 003 да тръгне.
64.19

Днес един приятел с който се срещнах в БВ 4640 на Плачковци ми каза, че е видял 60003.1 изваден от халето на гара Стара Загора на проби. 

Администратор
Ходи в Тулово и ми я снимаи тая 60-та серия.kgeorgiev написа:Предлагам да дискутираме въпроса за локомотива сер. 60 който е в Тулово
Искам да питам първо: Сега 60.003 в движение ли е? В СЗ за маневри ли я ползват? Благодаря предварително!
Поздрави.

Администратор
Не е пантограф. Дала късо в изолатора на трафа и я вкараха в депо. После един тюфлек я спря за резервоари на въздушната инсталация. Същия тюфлек масово пуска частни машини с резервоари с възраст 43 и повече години при срок 40 години.Nikss написа:60 003.1 не е в движение и по принцип маневрите бяха проби. Иначе последно имаше информация, че е счупила пантограф (на снимка се виждаше липсата на каретката), сега не знам какво е положението.
Ахам дано я възтановят напълно ако не са и да почва да работи пак да пресметнат малко и към София да я видиме какво ще свършиNikss написа:60 003.1 не е в движение и по принцип маневрите бяха проби. Иначе последно имаше информация, че е счупила пантограф (на снимка се виждаше липсата на каретката), сега не знам какво е положението.

Администратор
Възстановяването на 60 003.1 беше с цел да се използва за атракционни пътувания. Но нещо спряха парите и сега имаме готова на 90% машина, която чака да стане чудо, че да се намерят пари да тръгне. Към София надали ще я докарат, защото тя няма да работи редовна служба, а ще вози само специални влакове(атракционни, туристически и по заявка на филмови компании).elektrovoz46 написа:Ахам дано я възтановят напълно ако не са и да почва да работи пак да пресметнат малко и към София да я видиме какво ще свършиNikss написа:60 003.1 не е в движение и по принцип маневрите бяха проби. Иначе последно имаше информация, че е счупила пантограф (на снимка се виждаше липсата на каретката), сега не знам какво е положението.
lok45111 написа:Възстановяването на 60 003.1 беше с цел да се използва за атракционни пътувания. Но нещо спряха парите и сега имаме готова на 90% машина, която чака да стане чудо, че да се намерят пари да тръгне. Към София надали ще я докарат, защото тя няма да работи редовна служба, а ще вози само специални влакове(атракционни, туристически и по заявка на филмови компании).elektrovoz46 написа:Ахам дано я възтановят напълно ако не са и да почва да работи пак да пресметнат малко и към София да я видиме какво ще свършиNikss написа:60 003.1 не е в движение и по принцип маневрите бяха проби. Иначе последно имаше информация, че е счупила пантограф (на снимка се виждаше липсата на каретката), сега не знам какво е положението.
дам ясно ми е че няма да я докарат но просто си мечтая !

Информация
Модератори